Am auzit ca meseria de babysitter este grea, dar se pare ca este de-a dreptul criminala.

Un baiat de 18 ani din Jackson, Ohio, a fost spitalizat in urma unor rani la mana si sold, dupa ce a fost impuscat de un copil de 4 ani. Pustiul s-a enervat pentru ca victima l-a calcat din greseala pe picior, asa ca s-a dus direct la locul unde stia ca e arma, a luat-o si a tras inspre dadaca. Politia sustine ca si un alt adolescent a fost ranit. Momentan se investigheaza imprejurarile in care s-a produs incidentul. Prichindelul nu a fost pus sub acuzare, dar, drept pedeapsa, i s-au confiscat jucariile. El nu a avut de comentat decat atat: “Unde-s pistoalele, unde-s pumnalele?!”.

Mi-l si inchipui pe “criminal” la gradinita, stand cu gasca afara, la o acadea. Fiecare se lauda cu ce nazbatii a mai facut, la care micul pistolar: “Pff, un fleac! L-am ciuruit!”…

 • Digg it
 • Posteaza pe Facebook
 • 4 Comentarii

4 Comentarii la “Un copil de 4 ani si-a impuscat babysitterul”

 1. raluca zice pe :

  sincer m-a socat ceea ce am citit … 😐 vai de parintii lui 😐

 2. Jorjel zice pe :

  Evident ca parintii sunt vinovati. Cum sa lasi arma la indemana unui copil?!

 3. petronik zice pe :

  lasatul la indemana ca lasatul….dar cum a putut tinti atat de bine? :))
  e clar ca l-au invatat

 4. oana zice pe :

  nu cred ca l’au invatat.e copil, iar copii imita absolut orice din comportamentul adultilor.aici nu intra numai parintii ci si actorii din “marile” filme americane care promoveaza agresivitate.pune’i unui copil un film in care se arata clar cum un tip impusca un alt tip si apoi lasa “la indemana” copilului o arma si ai sa vezi cat de bine o poate manui.

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress