UmbrellaforTwo - head and heart huntingPe internet exista o sumedenie de metode prin care poti cunoaste persoane noi si interesante, pentru ca mai apoi sa descoperi ca sunt cu totul altfel decat ai fi crezut. Foarte multi isi fac conturi pe diferite retele de socializare cu unicul scop de a agata, de a cunoaste persoane de sex opus dornice sa le acorde putina atentie intr-un timp scurt. Unii mai isteti, altii mai prosti, unii mai nesimtiti decat altii, vei da peste tot felul de oameni atunci cand, poate pentru ca nu ai timp de “cautat” prin cafenele, cluburi si trenuri, sau pur si simplu pentru ca esti o persoana mai timida si nu te pretezi unor astfel de lucruri, apelezi si tu la aceasta varianta, din buna-credinta.

O categorie de persoane de buna-credinta, in majoritate, este cea a mediului business. Profesionistii in ale afacerilor, cei care isi dedica majoritatea timpului pentru cariera, nu mai reusesc sa isi foloseasca “skill”-urile si in viata personala. Pentru acestia, agentia de matchmaking UmbrellaforTwo a venit cu un concept nou in Romania: recrutarea de “jumatate”.

Eu de mult spuneam ca atunci cand voi mai intalni o potentiala pereche ii voi cere CV-ul si, pentru siguranta, fisa medicala, dupa care voi organiza un interviu. Se pare ca ideea mea nu era tocmai nebuneasca, pentru ca specialistii UmbrellaforTwo exact asta fac, mai putin partea cu fisa medicala. Aplicand aceleasi principii ca si in recrutarea pentru un job, consultantii agentiei selecteaza persoane potrivite pentru clienti, in functie de cerintele acestora. Pe langa faptul ca fac aceasta selectie activa din baza de date, serviciul poate include si cautarea proactiva, pentru ca in final sa prezinte o lista de candidati, numai unul si unul.

Daca iti doresti sa cunosti consultantii UmbrellaforTwo, poti sa-i contactezi direct sau este posibil sa-i intalnesti la urmatorul eveniment de networking la care participi.

Daca intr-o zi o sa primesti un telefon din partea unui consultant UmbrellaforTwo care te invita la o discutie spunandu-ti ca s-ar putea sa cunoasca persoana potrivita pentru tine, chiar daca initial te face sa zambesti, ulterior s-ar putea dovedi o propunere interesanta.

 • Digg it
 • Posteaza pe Facebook
 • 7 Comentarii

7 Comentarii la “Un alt fel de „recrutare” – Head and heart hunting”

 1. G zice pe :

  ai uitat de proba orala 😉

 2. Budhistainvechita zice pe :

  cred ca o sa apelez si eu la consultantii astia… 😀

 3. Jorjel zice pe :

  @G: Aia este eliminatorie. 😀

  @Budhista: Mai degraba o sa te contacteze ei sa iti spuna ca ai putea fi potrivita pentru cineva, nu ca cineva e potrivit pentru tine. Tu nu esti nici pe departe o persoana din mediul business, precum cele carora se adreseaza UmbrellaforTwo. 😛

  Si in plus, iti iei o mama de bataieee!

 4. Budhistainvechita zice pe :

  :)):)):)):)):)):)) abia astept :>:>

 5. Denisa zice pe :

  Chestia asta functioneaza in afara de o perioada buna de timp 🙂

 6. Jorjel zice pe :

  @Denisa, asa este. Conceptul este nou pentru Romania. Stii ca pe aici ajung mai greu lucrurile bune. Cele rele, in schimb, imediat le imprumutam. 😀

 7. Pretul unui articol in blogosfera scade la 6 euro! AdSense plescaie multumit! | refresh.ro zice pe :

  […] luna trecuta oferta pentru Umbrella for Two – Head and heart hunting (rezultate: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 si 9), bloggerii fiind anuntati in cursul zilei de ieri de existenta unei noi campanii […]

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress