Surpriza! Un “nou studiu” efectuat de cercetatorii de la universitatile din Texas si Arizona, ce urmeaza sa fie publicat in revista “Science”, arata ca femeile si barbatii pronunta zilnic un numar egal de cuvinte (not!), descoperire ce vine sa spulbere mitul ca reprezentantele sexului frumos vorbesc de trei ori mai mult decat barbatii!
Asadar si prin urmare, femeile pronunta zilnic circa 16 125 cuvinte, iar barbatii se apropie vertiginos cu doar 546 cuvinte in urma lor, adica 15 669 pe zi. Specialistii spun ca diferenta este foarte mica din punct de vedere statistic. Cifrele au fost obtinute prin inregistrarea zilnica a conversatiilor purtate de 400 barbati si femei din SUA si Mexic, cu ajutorul unor aparate digitale.
Sincer, ma indoiesc de rezultatele acestui studiu, si tind sa cred ca “specialistii” erau de fapt “specialiste” si ca acesta nu este decat un complot mondial menit sa schimbe opinia publica in a crede ca barbatii vorbesc la fel de mult (si prost) precum femeile. 400 de persoane chiar nu mi se pare un esantion foarte bun pentru un asemenea studiu, iar voluntarii au fost probabil dintre cele mai “silent” femei din America si barbatii cu “big cojones” din Mexic.

  • Digg it
  • Posteaza pe Facebook
  • 0 Comentarii

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress