14
apr
Din seria:

De acum si legal. Pe scurt, s-a aprobat un act prin care SRI poate intercepta comunicatiile de orice fel ale unei persoane. Nu ca nu ar fi fost tehnic posibil si pana acum, doar ca nu era legal. Eu am observat ca sunt observat de mai multi obervatori, insa acum prezint si dovezile. Asadar priviti ultimii 100 vizitatori intr-o zi de luni, in jurul orei 15, si va uimiti:

Sa analizam pozele:
Cancelaria Primului Ministru – Tariceanu e fratele cel mare, ma priveste de sus. Si vad ca stafful sau e mereu pus pe treaba.

National Customs Authority – La dracu’! S-au prins astia ca fac schimb de informatii cu strainatatea. Autoritatea Nationala a Vamilor imi intercepteaza bitii si bytii trimisi in afara, desfac pachetul, iar pe cei gasiti cu 1 logic mi-i confisca.

Uti Group Srl – cu ajutorul acestora au pus stapanire si pe camera mea web. Ma intreb pe unde prin casa mai sunt camere instalate… Doggy?!

National Commission For Statistics – am cotrobait prin documentele lor, insa nu am gasit sectiunea in care m-au incadrat. Cred, totusi, ca Institutul National de Statistica m-a trecut la “websiteuri inutile”. Pentru aceasta, le multumesc!

RNC – e clar, de acum stiu toate datele despre mine. Era mai simplu totusi sa imi vada hi5u’, nu?

Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara – nu stiu unde e rolul dumnealor, dar presimt ca apartamentul meu o sa fie retrocedat catre fostii proprietari. Asta in conditiile in care locuiesc in el de cand a fost construit blocul. Nu-i nimic, mai presimt si ca parintii o sa mi-l dea inapoi.

Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei – pfff, un articol despre prostia in Romania daca mai scriu, si am zburat de la serviciu, ma dau afara din casa si imi mai spun ca de fapt am fost adoptat. Ca sa nu mai pot lua apartamentul de la parinti.

…sau oamenii care lucreaza in acele institutii chiar au prea mult timp de pierdut si citesc prostii pe net?

9 Comentarii la “Sunt monitorizat!”

 1. Statul te urmareste! -- In-Cult Blog zice pe :

  […] Sunt monitorizat! […]

 2. Ion de la tara zice pe :

  In anul 1970 un cetatean da telefon la securitate si informeaza ca vecinul lui mananca icre negre si cere sa se afle de unde are icre negre.
  In 1980 acelasi cetatean informeaza ca vecinul sau mananca icre. A se afla de unde are icre.
  In anul 1989 acelasi cetatean informeaza ca vecinul mananca. A se afla de unde are mancare.

 3. Focus zice pe :

  Nu stiam ca Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara s-a mutat la Brusseles. Informati-l si pe nea Gigi Becali !!!

 4. Jorjel zice pe :

  :)) Focus, cred ca esti primul care s-a uitat mai atent pe imagine. Oricum, neconcordanta stim de unde apare. Ma mai trezeam si eu uneori ca am IP de Belgia. Daca ma prindea securitatea, vai si-amar de capul meu!

  PS: Nea Gigi parca are “glob”, nu? Nu ne dau consilierii dumnealui niste sfaturi imobiliare? 😀

 5. Interceptarea comunicatiilor la examene | In-Cult Blog zice pe :

  […] Sunt monitorizat! […]

 6. Elisabeta zice pe :

  Lasă dragă,că nu ești singurul toți suntem montorizați.Bucură-te că nu ești singurul.Să vezi când o să ne pună cipul.Atunci ce mai zici?
  Ia,ia să te văd:Minte-mă!Minte-mă frumos!
  Și folosește și diacritice românești că deformezi limba română.
  E,ce să-i faci ,,Realitatea e un loc drăguț,dar nu aș vrea să trăiesc in ea!,,.

 7. Jorjel zice pe :

  Am avut niste experiente neplacute cu diacriticele atunci cand am schimbat hostingul si m-am lasat pagubas. 🙂

  Daca tot ai zis sa te mint: abia astept sa ne implanteze cipurile! 😛

 8. Elisabeta zice pe :

  Așteaptă,așteaptă.Ai grijă ce-ți dorești că ți s-ar putea îndeplini.

 9. Elisabeta zice pe :

  Elaborare si monitorizare proiecte Phare

  Multe întreprinderi cu potential de dezvoltare îsi văd cresterea încetinită datorită accesului dificil la surse de finantare. Pentru sprijinirea micilor afaceri cu potential de dezvoltare Uniunea Europeană si Guvernul României crează diferite fonduri de finantare nerambursabile. Accesul la aceste fonduri este conditionat de elaborarea si prezentarea unei cereri, proiect care de regulă include o cerere, un plan de afaceri, un studiu de marketing, o analiză financiară si un grafic de derulare a întregului proiect. Experienta noastră în elaborarea acestor documente vă poate ajuta să depuneti astfel de cereri de finantare iar după aprobarea finantării vă putem sprijini în monitorizarea derulării lor. Am elaborat şi/sau monitorizat peste 15 proiecte de finanţare Phare, printre care:

  Denumire si cod proiect
  00 PH 1508 Perfecţionarea utilizării resurselor umane, in contextul integrării sistemelor informatice si de management si promovării de noi tehnologii de organizare si management.
  Scopul si localizarea proiectului Dezvoltarea Resurselor Umane, Regiunea Nord Vest, Baia Mare, Zalău şi CLuj
  Rezultatele proiectului Sprijinirea perfectionării resurselor umane in implementarea unor sisteme informatice si de management integrat.
  Rolul Orgman SA Solicitant, aplicant ÅŸi manager proiect
  Costul proiectului 51,486 EUR
  PROIECT FINALIZAT, IMPLEMENTAT CU SUCCES
  Denumire si cod proiect
  00 PH 1656 Perfectionarea utilizării resurselor umane, in contextul restructurarii industriale a societatii TEXTILE TRICOTAJE SC Satu Mare.
  Scopul si localizarea proiectului Dezvoltarea Resurselor Umane, Regiunea Nord Vest, Satu Mare
  Rezultatele proiectului Sprijinirea perfecţionării resurselor umane in implementarea unor sisteme informatice si de management integrat.
  Rolul Orgman SA Elaborare ÅŸi management proiect
  Costul proiectului 19 554 EUR
  PROIECT FINALIZAT, IMPLEMENTAT CU SUCCES
  Denumire si cod proiect
  00 PH 1904 Elaborarea, implementarea şi certificarea Sistemului de management al calităţii conform ISO 9001:2000 în 4 întreprinderi din Baia Mare, Baia Sprie şi Dej
  Scopul si localizarea proiectului Sprijinirea unui număr de 4 întreprinderi, in elaborarea, implementarea şi certificarea Sistemului de management al calităţii conform SR EN ISO 9001:2000. Regiunea Nord Vest, Baia Mare, Dej, Cărbunari si Baia Sprie
  Rezultatele proiectului Certificarea ISO 9001:2000 a celor patru societăţi comerciale
  Rolul Orgman SA Solicitant ÅŸi management proiect
  Costul proiectului 34.912 EUR
  PROIECT FINALIZAT, IMPLEMENTAT CU SUCCES
  Denumire proiect Dezvoltarea societăţii comerciale Romavis Seini prin achiziţia şi punerea în funcţiune a unui echipament de producţie nutreţuri. Regiunea Nord Vest, Seini, jud.Maramureş
  Scopul si localizarea proiectului Sprijinirea societăţii Romavis Seini în dezvoltarea societăţii prin achiziţia unui echipament pentru nutreţuri combinate necesare dezvoltării activităţii de creşterea puilor. Regiunea Nord Vest, Seini, jud.Maramureş
  Rezultatele proiectului Obţinerea finanţării, achiziţia şi punerea în funcţiune a echipamentelor.
  Rolul Orgman SA Elaborare ÅŸi management proiect
  Costul proiectului 184.000 EUR
  PROIECT FINALIZAT, IMPLEMENTAT CU SUCCES
  Denumire proiect Calificare si perfecţionare resurse umane la Confstar SA Baia Mare
  Scopul si localizarea proiectului Promovarea capitalului uman din Confstar SA Baia Mare prin calificarea unui număr de 120 angajate si perfectionare/formarea/dezvoltarea abilităţilor de lucru pentru alte 129 angajate. Formarea unui centru de perfecţionare continuă a resurselor umane. Regiunea Nord Vest, Baia Mare, Dej, Cărbunari si Baia Sprie
  Rezultatele proiectului Rezulatatele prevăzute constă în obţinerea finanţării şi calificarea şi perfecţionarea personalului societăţii
  Rolul Orgman SA Elaborare proiect ÅŸi partener
  Costul proiectului 67.455 EUR
  Proiect în curs de implementare şi monitorizare în cursul anului 2006
  Denumire proiect Promovare capital uman la Phoenix România Carei
  Scopul si localizarea proiectului Promovarea capitalului uman din Phoenix România Carei prin formare internă a unui număr de 185 nou angajaţi şi formarea/dezvoltarea abilităţilor lor de lucru. Constituirea centrului de perfecţionare continuă a resurselor umane Phoenix.
  Rezultatele proiectului Rezulatatele prevăzute constă în obţinerea finanţării şi calificarea şi perfecţionarea personalului societăţii
  Rolul Orgman SA Elaborare proiect
  Costul proiectului 50.604 EUR
  Proiect în curs de implementare şi monitorizare în cursul anului 2006
  Experienţa noastră în acest domeniu ne permite să abordăm proiecte de Phare de Coeziune Economică şi Socială şi să putem trece la proiecte specifice fondurilor structurale.

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress