Solistul trupei ZOB, Vlad Gorneanu, a fost batut nasol la iesirea de pe stadionul din Stefan cel Mare, la sfarsitul meciului Dinamo – Steaua. El a declarat ca si-a furat-o rau de la jandarmi, cu bastoane, cu pumni, cu picioare, si ca s-a ales si cu o mana rupta. Are de gand sa dea in judecata Jandarmeria Romana cat de curand, probabil chiar saptamana viitoare. A mai spus de asemenea ca jandarmii nu sunt decat niste “gunoaie umane”. Si eu i-as da vreo doua dupa ceafa daca m-ar face gunoi. Si daca nu imi zice in fata, si zice abia dupa ce l-am batut, il prind si tot ii dau doua pe spinare. In plus, poate ca jandarmii nu agreau muzica lui, si ii inteleg pe baieti sa bata la el ca la fasole!

 • Digg it
 • Posteaza pe Facebook
 • 2 Comentarii

2 Comentarii la “Solistul ZOB facut zob”

 1. eu zice pe :

  eu zic sa te duci sa incerci…matura ala cu tine pe jos! va simtiti cu totii tari pe un scaun in fata calculatorului, si de debitat prostii nu va mai saturati… halal…

 2. Jorjel zice pe :

  😀 Chiar trebuie sa ne justificam fiecare cuvintel si sa punem “acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare” la fiecare post? Pentru ce?

  Si dintre Jandarmeria Romana si Vlad, de cine ai prefera sa te iei? Sincer, am ales raul mai mic (la propriu)! 😀

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress