Lucky number 412Recunosc senin, mai am multe de invatat si exersat pana o sa pot spune ca eu sunt castigatorul unei competitii de dans. Insa pentru prima participare, locul 10 din 12 e destul de multumitor. Pe bune, scopul meu de a nu iesi pe ultimul loc a fost atins!

La cupa de dans sportiv “Dansul valurilor”, organizat de Federatia Romana de Dans Sportiv si clubul “Miraj” din Constanta, am participat la clasa Hobby, categoria 16-35 ani, din partea Clubului de dans sportiv “Dynamik Dance” Constanta. Emotiile au fost mari pana am ajuns la Sala Sporturilor, dupa care s-au mai plictisit. In momentul in care am pasit pe ring au disparut si am incercat sa fac ceea ce am invatat, mai putin pumnul in cap colegului meu. Scuze! Si pe aceasta cale ii cer scuze si domnisoarei pe care am calcat-o, dar… asa-i in tenis!

Am inceput cu un vals lent dansat uneori putin prea rapid si am continuat cu un quickstep la care nu am simtit muzica – nu a fost cea mai potrivita melodie, dar nu putem sa le avem pe toate – si am pornit pe langa ea, am mai recuperat-o pe parcurs, dupa care iar m-am grabit. A urmat chacha-ul multumitor si jive-ul surprinzator.

Acum va invit sa urmariti cele 4 dansuri ale perechii George & Cristina. Vizionare placuta! Si nu va sfiiti sa ne laudati, ca de imperfectiuni suntem si noi constienti!

PS: Da, arbitrul pe care l-am salutat cu spatele este Mihai Petre… 😛

 • Digg it
 • Posteaza pe Facebook
 • 9 Comentarii

9 Comentarii la “Si castigatorul este… nu eu!”

 1. caraboy zice pe :

  Felicitari, din sala s-a vazut si mai frumos. 🙂

  PS: a fost mai usor la admitere, nu? 😛

 2. Oana zice pe :

  Bravo si la mai mare! Mult succes in continuare:) si tie si partenerei

 3. Jorjel zice pe :

  Caraboy, nu stiu daca a fost mai usor la admitere, ca eram totusi in spital. O fi parut ca la admitere am fost mai calm pentru ca eram sedat. 😀 Multumesc pentru ajutor, filmari si aplauze! Si sorry ca ti-am taiat strigatele de incurajare! 😛

  Oana, merci beaucoup! 🙂

 4. Iulia zice pe :

  Felicitari dragutilor!!! Jive-ul chiar a fost surprinzator, mi-a placut. Pacat ca organizatorii nu au ales niste melodii mai potrivite.
  Bafta si exersati cat mai mult!

 5. Diana zice pe :

  Great performance!
  Bardzo dobrze!
  astept sa va vad live 🙂

 6. inozza zice pe :

  Felicitari! ….si la multi ani!! :))

 7. Jorjel zice pe :

  Thanks a bunch, girls! 😀

  Si LA MULTI ANI si tie, Inozza! 😛

 8. Raluka :) zice pe :

  Bravo jorjele… nu m-as fi gandid niciodata ca ai sa ajungi sa faci asa ceva :)) nu e rau.. dar.. sfatul unei necunoscatoare ca mine este ca… dansati muuult prea tehnic, nu e rau, dar e prea tehnic.. dansurile latino sunt dansurile pasiunii… trebuie si asta sa se vada mai mult, pasiunea si dedicarea.. ca tehnica… o invata toata lumea:)
  Mult succes in continuare! Te pup :*

 9. Jorjel zice pe :

  Merci, Raluka. Pasiune, pasiune, dar s-o stim si noi! 😀 Dedicare este, dar fara tehnica degeaba le ai pe primele doua… Toate la timpul lor. 😉

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress