Este ora pranzului, in Sfanta Zi de Duminica. Oamenii smeriti ies din Biserica, cu gandul de a se duce acasa si a isi petrece ziua in compania familiei sau a prietenilor, jucand Rummmy, Monopoly sau Septica, ascultand muzica linistitoare in surdina… Poftim?!? Cred ca visez prea frumos! E ziua de Duminica, romanii abia s-au trezit la ora 12, au mancat ceva rapid si si-au indreptat pasii spre garajele din fata blocurilor. La fiecare 10 garaje, sfaraie 9 gratare, si ultimul se va aprinde si el cat de curand… Muzica e nelipsita. La fiecare 10 garaje, canta 9 casetofoane (o masina nu are casetofon, probabil e o Dacie antica). E un concurs pe viata si pe moarte, in care castiga nu cel care are muzica cea mai frumoasa si “scula” (ma refer aici la casetofon) cea mai bengoasa, ci acela care are cel mai putin bun-simt si caruia boxele ii paraie cel mai mult. Evident, mereu se intampla ca cel din urma sa asculte manele, si numai manele! Ca doar, nu-i asa, ce gust are friptura fara un Minune de Salam sau Guta…Pe ei, cumetreee!!!

 • Digg it
 • Posteaza pe Facebook
 • 3 Comentarii

3 Comentarii la “Sfanta zi de Duminica!”

 1. Eugen zice pe :

  ca si in cazul lui jiji becali exemple mai bune de incultura nu se pot da decat manelistii. Acei indivizi alunecosi, inculti, cu pretentie de slefuiala, dar ale caror vocabulare s-au redus la:
  “dusmanul meu, prietenul meu, mertzanu’ meu, jupan, gagica mea, lovelele mele, etc.” si la care gradul de incultura se catalogheaza prin “fara numar, fara numar …” Halal Romanie ! La un gratar se poate asculta la fel de bine muzica populara romaneasca de petrecere, micii putand sa se faca la gratar si pe astfel de acorduri, nu credeti ?

 2. Jorjel zice pe :

  Sunt de acord, avem melodii populare de petrecere foarte frumoase pentru ascultat la un gratar, la o petrecere, dar prea putini oameni care sa le aprecieze. Gica Petrescu ar trebui sa fie nelipsit de la asemenea “sarbatori”…

 3. Surrender zice pe :

  Eu as asculta Pink Floyd la gratar… are efect mai mare decat orice manea nenorocita.

  PS: Gica Petrescu – sa-i fie tzarana usoara!

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress