18
Oct


Cred ca se intampla multe astfel de greseli prin lume… O malaysiana de 40 de ani s-a culcat “din greseala” cu un prieten de familie. Obosita dupa pregatirile pe care le facuse pentru a marca ultima zi a Ramadanului, s-a bagat in pat mai devreme decat de obicei si, dupa o ora, a simtit langa ea un barbat. Crezand ca este sotul sau, femeia a facut dragoste cu el. Dupa aceea a iesit in camera si a dat nas in nas cu… sotul, care se intorcea de la munca. Cand si-a dat seama de eroare, femeia a mers la politie, care l-a retinut pe prietenul de familie sub acuzatia de viol.

Ce e in neregula cu aceasta poveste? In primul rand ce cauta acel prieten in patul cuplului?! Si ce femeie nu isi recunoaste barbatul, chiar si pe intuneric?! Haideti sa va spun eu cum cred ca s-a intamplat. Femeia era obosita de la atatea pregatiri si avea chef de ceva sa se mai destinda. Sotul ei nu era acasa, asa ca a apelat la varianta “suna un prieten”. S-au jucat ei ce s-au jucat, dar sotul a venit mai devreme acasa si a dat peste ei care erau “nas in …nas”. Deoarece pedepsele pentru adulter sunt mult mai aspre pentru femei, si probabil oamenii aia tineau la ea, au zis sa il bage pe prieten la inaintare, si toata lumea iese basma curata.

“Ion vine de la padure si-o surprinde in casa pe Maria cu Gheorghe facand sex.
– Ma, Marie, tie nu ti-e rusine? Eu muncesc ca prostul si iti aduc de toate, si iti fac pe plac. Tu, Marie, tu ma faci de rusine. Si tu, Gheorghe, ma, Gheorghe, macar opreste-te cand vorbesc eu!”

“- Draga, exista o explicatie!
– Te-ai impiedicat si ai cazut cu gura-n obiectul sau?!”

  • Digg it
  • Posteaza pe Facebook
  • 0 Comentarii

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress