Pentru ca e criza, toti se gandesc cum sa fure mai mult, cum sa faca un ban usor pe spinarea altora.

Am fost la o partida de bowling, joi seara, la Centrul de Distractie Europa, din Constanta-Mamaia. Intotdeauna mi-a placut acolo pentru ca e spatiul mare si preturile sunt acceptabile, si niciodata nu am avut probleme cu servirea sau plata. Insa aseara a fost o exceptie, sau poate ca asa urmeaza de acum incolo sa se desfasoare activitatea lor.

Dupa ce ca nu aveau decat un singur fel de bere la rece – probabil ca au scos celelalte frigidere din priza ca sa mai faca economie de energie si sa te faca sa o cumperi pe cea mai scumpa, a durat si o gramada de timp pana a venit sa ne ia comanda, dupa care inca o gramada pana a si adus-o. Lasand servirea deoparte si faptul ca nu am iesit pe primul loc, ca de obicei, la plecare am avut parte de o surpriza si mai neplacuta.

La pretul de 40 lei/ora, pentru o durata de 90-95 de minute, dom’soara – cam acra in seara cu pricina – ne-a cerut 74 lei, cu peste 10 lei mai mult. Si probabil nu am fi zis nimic daca nu ne uitam la contor inainte sa plecam de la pista si nu vedea cineva din grup pe ecranul casieritei suma de 62 de lei. In momentul in care i s-a atras atentia a devenit recalcitranta. I-am cerut sa ne arate undeva ca aia este intr-adevar suma, si cica nu poate. Era ca fetita care l-a luat pe “nu” in brate, in ciuda insistentelor noastre de a ne arata o dovada.

Dupa aceea a inceput sa insinueze ca ne zgarcim, sau ceva de genul. Intr-adevar, nu era o suma foarte mare, dar aici e voba de corectitudine si respect pentru client. Si dupa ce i s-a mai atras atentia si ca se repede la client, a zis pe un ton de sictir: “Hai, dati cat vreti!“, si a dat in retragere. Nu stiu daca banii aia ajungeau la ea in buzunar sau e o chestie impusa de manageri, dar e de tot rahatul. Asa ca de acum incolo sa fiti atenti la ce si cat consumati, ca sa stiti dinainte cam cat ar trebui sa platiti.

Si pentru cei de la CD Europa: Huooo, saracieee!

 • Digg it
 • Posteaza pe Facebook
 • 7 Comentarii

7 Comentarii la “Saracieee!”

 1. andyx zice pe :

  niste tzarani ! 🙂

 2. Jorjel zice pe :

  Zi-le, ca zici bine, Andy! 😛

 3. Alexa zice pe :

  De ce nu ai mers aseara sa vezi motorul ala super spulberat si taximetristii oripilati? ;;) si daca tu vrei 90/95 minute, gandeste-te si tu ca fata aia munceste pentru banii aia :P…aaah ai fost la bowling!

 4. Jorjel zice pe :

  Nu stiu la ce motor te referi, dar nici nu-mi bat capul.

  Cat despre fata aia, daca “muncea” 90 de minute, o rasplateam cum trebuie, dar pentru faptul ca doar a stat ca foca pe banchiza nu ma incalzeste. 😛

 5. mazare zice pe :

  =)) hai frate te zgarcejti la 12 lei ! :))) trebuia sa ii dai ji un scuipat in ochi

 6. mazare zice pe :

  app azi e ziua lui lucian ivanescu ;))

 7. Jorjel zice pe :

  Si doua pe spinare! 😀

  Multumesc de atentionare, transmite-i “La multi ani!” si din partea mea, daca ai ocazia. 😉

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress