Astazi sa nu crezi nimic din ceea ce ti se spune de catre prieteni, ce citesti pe net, ce asculti la radio sau vezi la televizor. Toata lumea vrea sa traga o teapa mica, sa se amuze pe seama credulilor si, in acelasi timp, sa nu cada in plasa altora.

Majoritatea oamenilor nu are timp sa conceapa planuri diabolice, asa ca recurge la clasicele telefoane: “Ba, incultule, de ce nu ai venit azi la curs?” sau “Ai auzit ca Trotinela e insarcinata?“. Restul, cu prea mult timp la dispozitie, elaboreaza tot felul de farse, care mai de care mai tampita si dureroasa. Foarte putini sunt cei care fac glume reusite si cu cap, savuroase si care nu aduc atingere integritatii morale, spirituale si fizice a altora.

O lista a celor mai tari pacaleli din istorie o prezinta stirileprotv.ro. Iata care este pe primul loc:

Tatuajul Durex

In 1994, la US National Public Radio rula o reclama ce anunta ca toti cei care isi vor face un tatuaj cu un penis in erectie protejat de prezervativele Durex vor primi un discount de 50% pe viata pentru orice produs marca Durex, iar cel mai reusit va castiga 10 000$ si prezervative pe viata. Va dati seama ca saloanele de tatuaje s-au umplut, iar acesta a devenit unul dintre cele mai raspandite modele “gravate” in piele, din SUA.

Mai jos aveti un exemplu:

  • Digg it
  • Posteaza pe Facebook
  • 2 Comentarii

2 Comentarii la “Sa nu crezi nimic din ce-ti spun acum!”

  1. In-Cult Blog - Nu cred, ma, nu cred! zice pe :

    […] cum am mai scris si i-am sfatuit si pe altii sa o faca, nu am crezut nimic din ce mi s-a spus in data de 1 Aprilie 2011. In general, cand un lucru e prea bun ca sa fie […]

  2. jansa styles zice pe :

    Intre subiectele cele mai relevante discutate astazi voi detalia trei – unul se refera la revitalizarea spiritului civic, al doilea la legatura directa a primarului cu locuitorii Constantei si al treilea la patrimoniul istoric si cultural al orasului nostru.

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress