Vai steaua ta! Macar atat sa faci, daca esti prost si nu poti altceva… Cum, bai tata, sa fii sofer de autobuz si sa claxonezi dupa gagici pe strada? Poate ai cel mai lung vehicul din oras (desi daca trece un trailer pe langa tine ti se inmoaie schimbatorul imediat), dar gandeste-te ca uneori e roz! Nu te avantajeaza cu nimic aceasta postura in fata unor pustoaice sau femeiuste, oricat de necoapte la minte ar fi ele; coapte la corp sigur sunt, din moment ce armasarul din tine simte nevoia sa-si exprime frustrarile de impotent obidit de nevasta printr-un nechezat mecanic. Dii la loc, scula bleaga!

 • Digg it
 • Posteaza pe Facebook
 • 4 Comentarii

4 Comentarii la “Ruta 51: Asa ca trag cate-un claxon… Tiiit!”

 1. james crissilv zice pe :

  Da dar ESTE MULTE SCAUNE in autobuz.
  Oferta e mare si variata.
  o zi minunata iti doresc

 2. Jorjel zice pe :

  Este, ca-i sub 50. 😛

 3. alexa zice pe :

  Pai mai gigele poate e un claxon din partea intregului colectiv de calaotri.Toti, babe, mosi, muncitori, secretare,studenti si elevi au sugerat soferului:”baga un claxon la asta de pe dreapta!!”:))

 4. Raluka zice pe :

  Stiu una din proprie experienta… si mai “tragi-comica” decat cea cu autobuzul… Sa fii claconata de mashina de gunoi!… si sa vezi un nene imbracat in verde… care ridica de zor un tomberon… cum iti face ochi dulci… ;;) Imbietor… nu? :)) Mi s-au inmuiat picioarele.. si nu de emotie… ca doar de… era masina de GUNOI… :))

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress