Dupa cum va spuneam, cinci masini au ars in Constanta, incendiul pornind de la un Volkswagen Polo, apoi cuprinzand o Dacia Papuc, un Fiat Panda, o Dacia 1410 si un Ford Mondeo. Nu s-au inregistrat victime, cel putin nu pierderi de vieti omenesti, insa doar 2 dintre proprietarii acestora aveau Casco. Restul insa au niste asteptari tare interesante…

Ceilalti nefericiti au pretentia sa fie despagubiti de proprietarul masinii de la care a pornit totul. Da, ati citit bine. Dupa ce ca i-a bubuit masina, ar mai trebui si sa plateasca avariile celorlalte masini pentru ca s-a scurs benzina din rezervor. In spiritul acestei cereri, il sfatuiesc pe saracul om sa paseze vina mai departe la Volkswagen, ca nu au construit Polo cu rezervor anti-scurgere in urma exploziei.

Pai cum sa te despagubeasca tot un pagubit? Ce vina are el ca o mana criminala, un muc de tigara aruncat aiurea (direct in rezervor, ca altfel nu are cum sa ia foc), un fulger intr-o seara senina cu luna plina (de dragul discutiei sa o numim “mana divina”) sau un scurtcircuit i-a aprins masina? Sau e vina lui ca a parcat langa alte masini? Ori e vina lui ca e bulevardul inclinat si a luat-o benzina la vale? Nu cumva a gresit cand si-a luat masina pe benzina, ca cea pe motorina nu a explodat, a ars frumos, nu-i asa?

Inteleg ca e totusi o paguba mare, ca trebuie sa gaseasca pe cineva sa plateasca, dar nici asa… Intr-un final, uitati si clipul de la stiri:

  • Digg it
  • Posteaza pe Facebook
  • 1 Comentarii

Un comentariu la “Proprietarii masinilor incendiate nu aveau asigurare”

  1. Sorin zice pe :

    Nasol sa ti se intample asa ceva

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress