O echipa de medici din china a anuntat ca a realizat cu succes primul transplant de penis din lume. Potrivit sursei, un pacient in varsta de 44 de ani, victima a unui accident, a primit organul “muncii” de la un tanar de 22 de ani aflat in moarte cerebrala. Medicii chinezi au precizat ca interventia chirurgicala a durat 15 ore si a inregistrat un succes deplin, barbatul reusind sa urineze cu noul sau penis in numai 10 zile de la operatie. Au adaugat insa ca penisul “donat” a fost inlaturat dupa numai 2 saptamani, din cauza unor “probleme psihice severe ale pacientului si sotiei sale”. Probabil ca erau bantuiti de fantoma saracului baiat si nu au mai suportat. Pai pe tanar l-a intrebat cineva daca vrea sa-si doneze mandria? Daca se scula si vedea ca nu mai are ce sa i se scoale, cum ii explicau asta ?!?

 • Digg it
 • Posteaza pe Facebook
 • 2 Comentarii

2 Comentarii la “Primul transplant de penis”

 1. sandossu zice pe :

  logic ca l-a intrebat, ca nu traiesti in jungla, sa iti ia doctorii organe fara voia ta

  acum urmeaza sa intrebi cum l-au intrebat, daca era in moarte cerebrala, presupun

 2. costicaM zice pe :

  Aida’de….nu cred ca mai sant In ziua de azi oameni care sa faca din disfunctia sexuala o rusine si sa nu gandeasca (normal zic eu) la asta ca o boala la fel ca oricare alta.
  Pe de alta parte ,si eu la anii vostri ,faceam glume deochiate pe seama celor trecuti de 50-55 ani, de cand ai totul ,nu te gandesti la ce va veni .
  La fel ,mai cred ca sunt (acum, in vremurile astea “bune “), multi tineri care nu vor ,nu au curaj ,sau le e rusine de aceasta boala sa o recunoasca si sa o trateze ca pe oricare alta.
  Asa ca ,sa ne auzim cu bine si la mai…tare

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress