Scriam aici cate ceva despre fotografie si aparatele foto “clasice” din familia mea. Dar cum tehnologia a evoluat, am trecut si noi la camerele foto digitale.

Primul meu astfel de aparat a fost primit cadou de majorat de la colegii de liceu – multumesc din nou. Este un Aztec Shark DC3306, de 3.1 megapixeli, cu zoom optic 3.0x si zoom digital 2.0x. Ecranul LCD de 1.5 inch nu ofera o perspectiva prea mare asupra ceea ce urmeaza sa fotografiez, dar va spun din propria experienta ca e rezistent. Memoria interna de 16MB m-a obligat sa imi cumpar un card SD pe care am reusit sa il incarc de cateva ori cu pozele de 2048×1536 pixeli. Am incercat sa fac si cateva filmulete, dar se vede pixelat si dupa vreo 2 minute sunetul ramane in urma. Asa ca il folosesc strict pentru ce a fost conceput: poze.

Desi nu e o firma cunoscuta si detaliile tehnice parca nu mai sunt asa de atragatoare, rechinul meu si-a facut datoria mereu, chiar depasindu-mi asteptarile. A suferit multe cazaturi, a supravietuit in conditii meteo vitrege si, chiar in locuri unde aerul continea vapori de alcool in cantitati mai mari decat oxigenul, a reusit sa faca poze de o calitate excelenta.

Dar, cum spuneam si la inceput, trebuie sa evoluam. Si cum cele mai bune lucruri in viata sunt aproape moca, am zis sa particip la concursul Go4it.ro, in speranta ca un Canon Powershot G10 nu strica la blogul omului. Dar la norocul meu, nu mi-as tine rasuflarea…

 • Digg it
 • Posteaza pe Facebook
 • 5 Comentarii

5 Comentarii la “Primul meu aparat foto digital”

 1. petronik zice pe :

  aparateeeee !!! my love.una din ele.e in top 10 oricum.sa te bucuri de el si sa ne bucuri si pe noi cu poze 😀

 2. Jorjel zice pe :

  Multumesc, dar inca nu am castigat nimic. 😛 Dar o sa ma bucur in continuare de rechin, si daca surprind ceva nostim, o sa va bucur si pe voi. 😀

 3. cristina zice pe :

  Te-am vazut acolo pe site esti la numarul 58 la participanti;))

 4. Jorjel zice pe :

  La participanti, care este multi. 😀

 5. Jorjel zice pe :

  S-a desemnat castigatorul, printr-o tragere la sorti transparenta. Si nu sunt eu acela. Better luck next time! 😛

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress