O dilema a lumii contemporane… Ce e de facut atunci cand trebuie sa alegi intre prietenie si dragoste? Un studiu efectuat de un institut din Hamburg a scos la iveala faptul ca 3 din 4 femei (dintre cele 1037 intervievate, cu varste intre 25 si 39 ani) s-ar cupla cu iubitul celei mai bune prietene. Motivele ar fi dragostea, sau pur si simplu sexul (il vom numi curiozitate pe cel din urma). Asadar mitul ca prietenia femeilor nu poate afecta relatiile acestora a fost “BUSTED!”. Aflate in cautarea dragostei femeile pot deveni egoiste si lipsite de scrupule. Ca sa nu se spuna ca iar sunt misogin, un studiu efectuat in trecut a aratat ca 8 din 10 barbati (sau 80% daca vreti) sunt gata sa o seduca pe iubita celui mai bun prieten. Monogamia si prietenia au devenit asa de… expirate! Se poate ajunge imediat de la o intimitate de tip prietenesc la atractie, pasiune si, in cel mai “rau” caz, dragoste. Se intampla asta mai ales atunci cand intr-un cuplu exista probleme, iar unul dintre parteneri incepe sa discute cu “prietenul bun de sex opus”. Persoanele care fac astfel de “gesturi” sunt de obicei persoane care stiu sa minta si sa evite cu abilitate situatiile conflictuale, de obicei recurgand la “Cum poti insinua asa ceva?!”…

 • Digg it
 • Posteaza pe Facebook
 • 6 Comentarii

6 Comentarii la “Prietenie sau dragoste?”

 1. crina zice pe :

  Se spune ca nu poate exista prietenie intre un barbat si o femeie, ca intotdeauna unul dintre ei isi doreste ceva mai mult decat prieteneie.

  Despre asa zisele prietene/i care se dau la iubitul/a tau/ta cred ca iti fac un mare serviciu. Iti demonstreaza ca niciunul dintre ei nu te merita.

 2. Jorjel zice pe :

  Foarte bine spus. Si totusi, intr-un final, dupa ce ti s-a dovedit cu cine ai de-a face, sunt sanse mai mari sa te impaci cu prietenul, daca intr-adevar exista o prietenie veche si cu radacini. Daca nu-si da seama ce a facut, nu are rosti totusi.

 3. crina zice pe :

  Depinde foarte mult de prieten. Spre exemplu daca el gandeste ca nu te-ar ierta daca ai calcat stramb, tot asa ar trebui taxat in caz ca se intampla. Ce incredere mai ai in omul ala daca te-a inselat? Nu cred ca as mai avea incredere, care este vitala intr-o relatie, iar o relatie cu un om in care nu ai incredere, chiar daca il iubesti, este tortura.

 4. anca zice pe :

  “Se spune ca nu poate exista prietenie intre un barbat si o femeie, ca intotdeauna unul dintre ei isi doreste ceva mai mult decat prieteneie.

  Despre asa zisele prietene/i care se dau la iubitul/a tau/ta cred ca iti fac un mare serviciu. Iti demonstreaza ca niciunul dintre ei nu te merita.”

  Sunt total de acord!

  Depinde si de cei doi,daca chiar se iubesc si nu le-a disparut interesul unul fata de celalalt…nu cred ca o a treia persoana (un el sau o ea) nu ar mai incerca dupa primele doua refuzuri zic eu.
  Dar daca se ajunge pana colo inseamna ca in cuplu exista o problema..:)

 5. Jorjel zice pe :

  In orice cuplu exista probleme, si daca nu exista nicio problema, atunci chiar ca este o problema! 🙂

  Toate ca toate, dar in adancul sufletului meu naiv chiar cred si stiu ca exista o prietenie intre un baiat si o fata. Bineinteles, e posibil ca asta sa fie doar exceptia.

 6. d1d@ zice pe :

  aveti dreptate dar daca unul dintre ei are pe altcineva se observa imediat,pt. Ca se departeaza de persoana cu care este intr-o relatie

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress