Premiile Darwin au ajuns la a 13-a editie. Daca nu stiti ce reprezinta aceste premii, va voi lamuri. Sunt un fel de Premiile Nobel, dar pentru prostie! Premiile Darwin “saluta imbunatatirea genomului uman, onorandu-i pe cei care accidental se scot din acesta… asigurandu-ne ca urmatoarea generatie este cu un idiot in minus mai desteapta”. Acum sa va prezentam si ce au facut cei ce au “castigat”. Un destept brazilian a incercat sa distruga o grenada ca sa o dea la fier vechi, mai intai trecand cu masina peste ea, apoi lovind-o cu un ciocan pneumatic. Ghiciti ce?!? A functionat! Premiul a fost acordat postmortem.
De data aceasta, doi destepti americani (un el si o ea) au murit dupa ce s-au bagat intr-un balon (si ma refer chiar in balon, nu doar in nacela) cu heliu pentru a fi “high” (“la inaltime”). Ultimele lor cuvinte au fost de fapt niste sunete de frecvente inalte si niste galgaituri. Poate ar fi trebuit sa le spuna cineva despre importanta oxigenului… Evident, si acest premiu a fost acordat postmortem. Trei idioti morti… 6 miliarde mai raman.

  • Digg it
  • Posteaza pe Facebook
  • 1 Comentarii

Un comentariu la “Premiile pentru prostie 2006”

  1. BuggsBunny zice pe :

    Brazilianul cu grenada a fost mortal :)) Mi-au placut si cei 2 englezi care s-au crezut in Star Wars si au folosit 2 tuburi de neon, au turnat benzina in ele si le-au dat foc pt un efect vizual special =)) Evident ca tuburile au explodat, insa a murit doar unul din ei

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress