Primit intr-un comentariu la Vodafone – concursuri si smsuri enervante de la maxim:

Saptamina trecuta am primit un sms de la vodafone prin care imi oferea posibilitatea de a achizitiona telefon si abonament, mai multe sms, min. nationale, bla bla bla. Am cartela valorica rincarcabila si doream sa-mi pastrez nr. de telefon.
Si ca tot omul increzator in firma vodafone, ma deplasez la magazinul ce reprezenta firma din mun. Medias, increzator ca fac o afacere buna. La intrare in mag. ma intimpina o duduie draguta, imi spun dorinta, imi explica de hirtogaria necesara achizitiei mele, mai discutam despre oferta,ca in final sa-mi spuna ca eu avind domiciliul stabil in com. TIRNAVA jud. SIBIU trebuie sa dau si 200 RON. Cu respect intreb de ce? ca in oferta nu este mentionat vreo suma de bani. Pai stiti loc. respectiva este zona restrictionata pentru firma noastra la achizitionarea e abonamente+ telef. cauza fiind: s-au vindut foarte multe si nu au fost achitate la timp sau deloc. Am ramas nedumerit! ce treaba aveam eu cu situatia asta a firmei.
De ce eram bagat in rahatul asta cind eu nu aveam nici o legatura concreta cu problema lor. Recuperarea sumelor datorate de beneficiarii serviciilor vodafone nu e problema mea, eu doream sa devin un client al acestei firme, care ofera servicii de telefonie.
Acuma vin si intreb: la ce nivel de conducere sa luat aceasta masura. pentru ca ptr. mine suna a DISCRIMINARE de ce pentru prostia unora, naivitatea altora, si idiotenia citorva pers. sunt catalogat ca rau platnic fara a avea vreo cauza.
permanent se studiaza efectul si nu cauza?
Faceti dracului dreptate ca murim ca niste prosti vb. lu A.P

Am mai auzit de targetare geografica, dar asta este prea de tot. Celelalte companii de servicii telefonie si conexe fac, din ce stiu eu, targetare geografica din alte considerente, cum ar fi disponibilitatea serviciului in zona respectiva. Este prima oara cand aflu ca o intreaga comunitate este considerata rau platnica din prisma unor prosti sau naivi, dupa cum a spus si Maxim. Esti considerat vinovat de la inceput si bun de plata, eventual si pentru facturile vecinilor. Este posibil ca acea suma de 200 de lei sa fie doar un depozit pe care il primesti inapoi dupa o perioada de timp, nu cunosc toate detaliile, dar oricum este tot un fel de discriminare.

Daca tot nu ai de gand sa le oferi tuturor aceleasi conditii, nu mai trimite sms-uri aiurea-n tramvai si nu te mai lauda prin reclame ca esti cea mai tare retea! Fapte, nu vorbe!

 • Digg it
 • Posteaza pe Facebook
 • 5 Comentarii

5 Comentarii la “Politica Vodafone: vinovat pana la proba contrarie”

 1. Alex zice pe :

  Salut, am aflat ca suma aia de 200 de ron ti-i dau inapoi, fie cu prima factura, fie dupa 4 luni….e doar o plata in avans…nu va ia nimeni bani asa degeaba

 2. Jorjel zice pe :

  Draga Alex, sunt de acord ca sunt un depozit “de incredere”, dar dupa cum am spus, e prima oara cand aud ca se ia un depozit din asemenea cauze. Multumim pentru informatii. 😉

 3. gica zice pe :

  Hello,
  Suma respectiva, de 200 RON, poate fi de 2 feluri:depozit(iti primesti banii inapoi dupa 3-4 luni daca iti platesti facturile) sau ppy(plata in avans,din care ti se vor retrage sumele facturate pe x luni ).
  Nu e vina ta, dar nu esti singurul care este in situatia asta, sunt oameni care au platit sume de genul,doar pentru ca se pare ca erau rude cu unii rau-platnici.

 4. Jorjel zice pe :

  Salut, gica!

  Wow, asta cu rudele e si mai tare! Daca locuiesti la exact aceeasi adresa, mai inteleg ca nu are cum sa iti faca abonament fara un depozit de siguranta (din moment ce exista sold la adresa si pentru abonament trebuie actul de proprietate), dar daca eu stau in acelasi sat cu fratele meu care e un betiv si are de platit restante, iar eu sunt om muncitor, fara datorii, si nici macar nu mai vorbesc cu fratele meu de ani buni… de ce sa platesc 200 lei deodata? Sa imi ceara o dovada de incredere atunci cand am inceput sa subrezesc cu platile. 😛

  Stiu, sunt situatii ipotetice care nu pot fi acoperite de un regulament general. Insa ar trebui regandita strategia, ca d-aia sunt unii platiti bine prin posturile de la marketing.

 5. Beth zice pe :

  gica lucreaza la Vodafone

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress