Din experienta anilor trecuti stiu ca nu exista “o vacanta perfecta”, mai ales cand sunt chestii care nu depind de tine: vremea, traficul, oamenii. Insa ce poti face tu este sa planifici cat mai bine restul. Da, da, stiu, suna urat sa “planifici” o vacanta, preferi sa fii spontan, sa te duci incontro vezi cu ochii, sa ajungi acolo si abia atunci sa cauti cazare. Eh, cand o sa dormi in gara sa nu ma suni pe mine sa te plangi.

Daca tot e vacanta si vreau sa ma relaxez, in primul rand, si apoi sa ma distrez, aranjez mai intai cu cazarea. Undeva cu partii prin apropiere, sa nu fie nici prea aglomerat si, normal, acceptabil ca pret al zonei si perioadei in care merg. Nu-mi trebuie vila de caramida cu termopane, pat cu saltea terapeutica, iluminat cu becuri ecologice si televizor cu plasma. Vreau doar ceva de lemn, cu baie in camera, un pat si-o patura. Nu-mi iau cu masa inclusa, ca sunt mai mofturos si oricum mananc ca o vrabiuta, cum tot imi spune cineva.

Dupa ce mi-am fixat tinta, urmeaza sa ma gandesc cum ajung acolo. Avion, tren, autocar, masina? In functie de bagaje, de distanta si de grupul cu care merg, fiecare are avantajele sale. Nu cred ca vreau sa ma chinui cu schiurile si claparii prin tren, pe langa rucsacul meu si geamantanul Samsonite XXL al prietenei, plin cu haine de tot felul, inclusiv costum de baie, haine din care nu o sa poarte nici macar jumatate. Dar na, e fata, ce sa-i reprosezi…

Mai trebuie sa gasesc atractiile turistice din zona, partiile cele mai faine, locurile de unde se inchiriaza cel mai ieftin si cine vinde cel mai bun vin fiert. La cea din urma cerinta e nevoie de multa munca de teren. Multa, dar placuta! Pentru toate celelalte, exista Eurosite.

  • Digg it
  • Posteaza pe Facebook
  • 0 Comentarii

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress