Dragostea la prima vedere este o adevarata provocare. Daca se intampla in locuri prea publice, exista riscul de a fi si ultima vedere. Cu toate acestea, new yorkezul Patrick Moberg a reusit sa regaseasca fata de care s-a indragostit la metrou. Cei doi erau duminica seara intr-un vagon plin, amandoi au coborat la aceeasi statie, insa fata s-a pierdut in multime. Webdesignerul de 21 de ani a creat un portret si l-a postat pe www.nygirlofmydreams.com (duce catre blogul lui), impreuna cu numarul lui de telefon si adresa de mail. Desi sansele erau mici, initiativa sa a dat rezultate destul de repede, dupa doua zile o prietena a fetei i-a trimis o poza pentru a o recunoaste. Fericit, Patrick a anuntat ca a gasit-o si ca acum asteapta amandoi sa vada ce va iesi. Ma bucur pentru el, dar nu se stie cat o sa tina. De obicei, din dragostea la prima vedere ramai doar cu amintiri, pentru ca nu se bazeaza initial decat pe “chimie” si “aspect”, ceea ce o face sa fie superficiala.
Lasand partea sentimentala deoparte, voi da curs ideii unui internaut. Hai sa facem si noi o lista cu persoanele intalnite in metrou… cersetorii, aurolacii, hotii. Mai apoi predam lista politiei!

  • Digg it
  • Posteaza pe Facebook
  • 1 Comentarii

Un comentariu la “Pentru dragoste, coborati la prima”

  1. Oana zice pe :

    Ce ati spus voi despre aurolaci e un lucru exagerat si ironic.nu are nici o legatura cu aceasta povestire si acest gest pe care nu multi l-ar face!

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress