28
Jul


Un judecator american, recunoscut pentru sentintele sale ciudate, a mai dat o pedeapsa menita sa-i consolideze reputatia.Michael Cicconetti, din Painesville, a comutat pedeapsa de 30 de zile de inchisoare, pronuntata in cazul a trei barbati care au recunoscut ca au vrut sa se dea cu parasuta (sau au solicitat servicii sexuale de la o domnisoara ce facea trotuarul), in una mult mai usturatoare: cei trei trebuie sa se costumeze in pui de gaina si sa poarte pancarte cu mesajul: „Nu exista ferme de pui in Painesville”.Costumatia si mesajul fac aluzie la „World Famous Chicken Ranch”, un faimos bordel din Nevada.
Aceasta nu este insa prima sentinta de acest gen. De exemplu, un barbat care l-a facut „porc” pe un ofiter de politie a fost obligat sa stea intr-o cocina, langa un porc, cu o pancarta pe care scria: „Acesta nu e un ofiter de politie”. Da’ porcu’ ce zice? Nimic, si-a scos fluieru’ si a inceput sa dirijeze circulatia.

  • Digg it
  • Posteaza pe Facebook
  • 1 Comentarii

Un comentariu la “Pedeapsa crunta”

  1. adi zice pe :

    Trist si total nepotrivit, parerea mea. Nu cred ca invata mare lucru din asta respectivii, poate doar ca data viitoare ar trebui sa fie mai atenti!

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress