Ajung cu greu pana la lift si, cand sa urc, o angajata – femeie de serviciu, infirmiera, asistenta, dracu’ s-o ia – imi spune sa urc pe scari, ca ala e lift pentru bolnavi. Asadar daca nu esti intr-un scaun cu rotile sau in coma pe o targa, nu urci cu liftul! In fine, mi-a vazut carceala de pe fata si s-a indurat. Scapam de lift, intram in cabinetul indicat si doctora dormea – pff, ce surpriza! Asistenta ne explica faptul ca doar ce a adormit, si ca e foarte obosita dupa 20 de ore de tura! Si pe mine ma durea fix in… burta! De parca eu dormisem linistit, in bratele unor frumoase gemene blonde de 18 ani, cu Kenny G. cantand pe fundal.

In final, o trezeste. Doamna doctor iese tafnoasa din camera urland pe coridor, inainte sa isi dea seama ca eu eram pacientul, ca “nici o ora nu am apucat sa dorm, ce dracu’!“. Incep iar cu “Buna dimineata! Ma scuzati ca v-am deranjat, dar ne-a trimis de jos, ca nu stie nimeni ce am…” si incep povestea. De fapt era o poezie si ii raspundeam in avans la toate intrebarile pe care le-ar fi pus. Ma palpeaza – v-am spus ca le face placere – si nu isi da direct cu parerea. Mai face conversatie si afla ca urmeaza sa ma inscriu la facultate chiar in aceeasi zi. Scrie pe foaie niste antibiotice, trei la numar si ma trimite iar de unde am venit, la cabinetul central.

Ajuns de unde am plecat, se mai uita doctoritele pe fisa, pun o stampila si trimit o asistenta sa imi faca felul: o injectie in dos. Oricat mi-ar fi fost mie frica pana atunci de injectii, acum nici nu am mai respirat. In primul rand pentru ca ma gandeam ca poate o sa ma scape de durere, iar in al doilea rand din cauza doctorului de la analize – ce nesimtit am putut sa fiu sa oftez in fata lui!

Intr-o camaruta erau 5 paturi cu 5 persoane, de la accidentati la batrani paralizati. Din camaruta aceea se intra intr-una mai mica, in care erau doar doua persoane, una cu capul spart si cealalta dormea, sper. Ma intinde pe un pat, imi infige acul in partea dorsala si apasa. Ah, dulce vindecare! “Gata! Pleaca.“, mi-am tras nadragii si dus am fost.

  • Digg it
  • Posteaza pe Facebook
  • 0 Comentarii

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress