888 Vizitatori888 Comentarii
Ati vazut filmul “The Number 23”? Ei bine, eu ma simt acum exact ca personajul interpretat de Jim Carrey. Doar ca numarul ce ma urmareste este 888.

Minunandu-ma de statistici, am observat ca aveam 888 de vizitatori pe saptamana asta. Intru in panoul de control al administratorului si aflu ca am in total 888 de comentarii aprobate, din 888 totale. Deocamdata era doar ciudat. Primesc un email, si deschid cu Internet Explorer, ca sa descopar printre favoritele mele siteul de jocuri de noroc 888.com, pe care nu l-am accesat niciodata! Deschid torrentul si filmul piratat ultima distributie de ubuntu se copia cu 88.8 kb/s

Si atunci m-a lovit: toata viata mea am fost urmarit de acest numar diabolic: 888. Suma dintre numarul strazii pe care locuiesc, numarul blocului si cel al apartamentului este 48, adica de doua ori suma cifrelor secventei 888. Daca adunam cifrele din adresa: strada, bloc, scara, etaj, apartament rezulta 24=8+8+8.

In clasa intai am terminat cu media 10.00, ceea ce daca ar fi transformat din binar in zecimal, fara virgula, inseamna 8. In a doua si a treia am terminat cu aceeasi medie, deci 888 in primii trei ani de scoala. Daca facem o alta conversie, 888 in hexazecimal inseamna 2184: 21 – varsta mea si 84 – anul absolvirii cresei de catre fratele meu. Diferenta de ani dintre mine si acest frate este de 8 ani. Diferenta dintre el si sora mea este de 8 ani. Diferenta de varsta dintre parintii mei este de, ati ghicit, 8 ani.

Suma cifrelor CNP-ului este 42, din care daca scadem cifrele ce contin data nasterii obtinem iarasi 24, de trei ori 8. Codul de inregistrare fiscala al operatorului meu de cablu si internet contine la mijloc 888. In luna a 8-a, in jurul orei 8 seara, si la distanta de 8 hectometri de casa am cazut cu scuterul. Peste 8 ore de la eveniment m-am trezit pentru ca la ora 8 sa fiu la serviciu, unde am lucrat 8 ore. Dupa 8 luni, in a 8-a ora de cand e aprins calculatorul si la 8 minute distanta de vizionarea filmului piratat testarea ubuntu, am descoperit toate aceste lucruri despre numarul care imi guverneaza existenta… Buhuhuu!

 • Digg it
 • Posteaza pe Facebook
 • 9 Comentarii

9 Comentarii la “Numarul 888”

 1. andra zice pe :

  eu cred ca esti binecuvantat :>

 2. oana zice pe :

  cifra fatidica 8 :))) numarul 888 pacat ca la loto nu poti pune numai 8-8-8 sau chiar 888 numar norocos.ai avea sanse sa castigi :))
  daca stam sa cautam asa o sa descoperim multe “coincidente” , poate prea multe…
  oricum interesante sunt calculele tale:P

 3. Jorjel zice pe :

  @andra: Cifrele aferente comentariului tau dau insumate… 24 pe 3 categorii (nr comentariului, data si ora), adica suma cifrelor carui numar?! Ah, si sunt 24 de litere in comentariu… Mai are cineva indoieli ca sunt bantuit?

  @oana: pai pun 8 – cifra fatidica, 3 – nr de aparitii in 888, 24 – suma cifrelor, 48 – dublul sumei, 1 pentru ca cred intr-unul Dumnezeu si 11 – suma 8+3. Astept diseara extragerea sa vedem daca le-as fi nimerit, ca acum s-au inchis deja agentiile. Si daca or pica astea…

 4. Alexa zice pe :

  Esti nebun. Mai scapi? Pe 8.08.08 ce faceai?

 5. Jorjel zice pe :

  @Alexa, iar ai vorbit cu psihiatrul meu?

  Hmm, se pare ca as fi nimerit doar un numar la loto. E bine, ca daca le nimeream patru sau mai multe imi “faceam sinucidere” de oftica :))

 6. petronik zice pe :

  valeu… fa-mi si mie de astea :))

 7. Jorjel zice pe :

  Sa vedem mai intai notele la BAC, si dupa aia vedem daca destinul a urmat calea ce ti-a fost scrisa… 😀

 8. mihaela zice pe :

  sti ca unele mituri spun ca nr 888 este nr Domnului Iisus.eu snt nascuta pe 8…si crede-ma ca si eu ma simt urmarita de 8…am luat bacul cu 8…desi stiam k pot mai mult…insa m-am rugat mult sa iau…

 9. Dewan zice pe :

  Si eu sunt urmarit de numerele 66, cel putin de 5-6 ori imi apar zilnic.. cred ca aduc ghinion pentru ca in ultimii ani imi mi-a mers foarte foarte prost 🙁

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress