In Constanta s-a deschis astazi un nou patinoar: patinoarul de pe sosea! Ma intorceam in localitate dupa zilele de Craciun, iar pe la jumatatea drumului incepuse sa ninga. Cu cat ne apropiam de oras cu atat se intetea ninsoarea. Iar cand am ajuns la sensul giratoriu din Palazu, in jurul orei 5, era gheata pe jos. Pana la Carrefour s-a circulat cu viteza testoasei, pentru ca mai apoi sa ajungem pana la cea a melcului. De la intrare in Constanta si pana in Tomis 3 am facut jumatate de ora, cu mersul melcului beat la deal. Toata lumea patina, ma mir cum de nu am vazut nicio masina parcata lovita. Acum astept stirile: “Autoritatile constantene au fost luate pe nepregatite de caderea abundenta de zapada”.

Privind jumatatea plina a canii de vin fiert… ninge! Arata asa frumos orasul acoperit de zapada… Nu-i asa ca va doriti un inceput de an la fel ca cel de anul acesta?

 • Digg it
 • Posteaza pe Facebook
 • 2 Comentarii

2 Comentarii la “Noul patinoar din Constanta”

 1. Alexa zice pe :

  yes, of course, toti ne dorim sa stam baricadati in casa, si daca se poate si o pana de curent in noaptea de revelion, ar fi minunat!

 2. Jorjel zice pe :

  Pana de curent nu a avut legatura cu ninsoarea, dar a fost hilar momentul. 😀

  Si mersul pe jos la serviciu, prin omat si viscol, e… revigorant! 😛

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress