Pentru ca Romania va creste prin bun-simt si responsabilitate. Dar daca n-ai cu cine, ce te faci?

In plina criza financiara am zis sa mergem sa vedem un film, sa ne mai descretim fruntile. “Sexdrive” (“In SEXcursie”) a fost o alegere inspirata, si-a indeplinit scopul. Insa atunci cand s-au aprins luminile in sala era o mizerie de nedescris! Parea ca am stat intr-o cocina cu niste porci, nu intr-o sala de cinema cu tineri intre 15 si 30 de ani. Sticle si pahare de suc lasate in suportul scaunelor, pe jos era un covor de floricele si pungile aferente, altii mai smecheri au aruncat pungile de la McDonald’s si alte hartiute. In plus, podeaua era lipicioasa pentru ca unii au facut pe ei au varsat sucurile.

Asadar, de unde sa inceapa responsabilizarea romanilor daca tinerii nu sunt in stare sa se comporte civilizat? Daca erau doar d-aia care sparg seminte in autobuz, mai intelegeam, dar erau persoane de la care ai fi avut putine pretentii, cupluri din care macar unul trebuia sa se autosesizeze si sa mai tina sticla de suc pana cobora 5 scari si ajungea la cosul de gunoi. Dar nu, dom’ne, noi suntem niste comozi si nu putem sa mai caram un ambalaj inca 10 metri. Lasam mizerie in cinema, ca doar nu e sala noastra! Si ce daca mai intra alti prosti dupa noi? Ah, dar cand intram noi si vedem gunoaie pe jos, ne sclifosim si facem fite ca astea nu-s conditii! Concluzia: “N-ai cu cine, dom’ne…”!

 • Digg it
 • Posteaza pe Facebook
 • 7 Comentarii

7 Comentarii la “N-ai cu cine…”

 1. Alexa zice pe :

  asta e un ghid ca sa stim cum sa ne integram in societatea zilelor noastre?:D multimim, gigi pentru update-ul facut la codul bunelor maniere!

 2. Jorjel zice pe :

  O sa scriu un segment denumit “Ghidul nesimtitului la cinema”. 😛 Daca tot se comporta ca niste cercopiteci, barem sa fie pana la capat. 😀

 3. Alexa zice pe :

  Poti sa te apuci de un volum “ghidul nesimtitului” in general…ai exemple..dar ti-a luat-o unu’ inainte 😛

 4. Jorjel zice pe :

  Da, stiu, d-aia nu am de gand sa scriu un volum intreg. 😛 Desi nu m-ar opri nimeni sa public si eu o astfel de carte atata timp cat schimb denumirea. 😀

 5. oana zice pe :

  pe’astia sa ii arati cu degetul cand spun ca in romania se gasesc numai gunoaie.pe’astia sa ii dai cu capul de copaci cand merg la “padure” sa faca gratare si sa se recreeze dar lasa in urma munti de gunoaie.pe’astia sa ii bagi in tomberon cand merg pe strada pe varfuri sa nu isi murdareasca pantofii dar arunca nestingheriti toate resturile lor.
  Bine ca in “alte tari” pe care le’au vizitat e asa curatenie pe strada dar ei contribuie cu nesimtire la colectarea gunoiului pe strazi si nu numai.

 6. Jorjel zice pe :

  Oana, cata pasiune! M-ai atins la corazon! 😀 Sunt intru totul de acord cu tine!

 7. oana zice pe :

  pai stii ca asta e subiectul care ma enerveaza cel mai tare.prostia noastra de proaspat iesiti de sub comunisti cand nu se putea iesi din tara asa usor ca acum si brusc toti ceilalti sunt mai buni, toti ceilalti sunt mai curati etc. ne ponegrim tara si locul in care traim fara sa ne dam seama ca ne injosim propria persoana.
  in ritmul asta nici in 100 de ani nu o sa ajungem la un nivel de civilizatie egal cu cei din occident

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress