Cangur pitic la ZooCercurile din lanurile de cereale au diverse explicatii. Preferata tuturor este cea a extraterestrilor care isi anunta prezenta printre noi, urmata indeaproape de farsele care vor sa darame prima teorie. In tara noastra de vina sunt pufuletii optimisti, iar in Australia animalele. Si ce alte animale ar putea sa fie vinovate decat reprezentantele acestui minunat continent: marsupialele.

Mai precis, cangurii pitici din Tazmania navalesc in lanurile de mac, cultivat legal in scop medicinal pentru obtinerea opiumului – dar din care se produc si droguri precum heroina, si mananca semintele. Drogatii astia mici si-ai dracu’ alearga apoi de nebuni in cercuri prin culturi pana creeaza adevarate opere de arta extraterestra. Deodata, brusc, corpul lor mic si creierul cat o piersica cedeaza, exact cum fac eu dupa ce beau energizante sau multe cafele. Fermierii din zona au spus ca si oitele mai consuma seminte narcotice si prezinta acelasi efect: mersul in cerc.

Sursa: BBC News

 • Digg it
 • Posteaza pe Facebook
 • 4 Comentarii

4 Comentarii la “Misterul cercurilor din lanuri”

 1. andra zice pe :

  haha mai sti la majorat la catalina :))
  asa alergai si tu in cerc dupa truse medicale

 2. Jorjel zice pe :

  Draga mea, nu stiu ce amintiri ai tu despre acel eveniment, insa eu nu alergam dupa nimic. Dimpotriva, voi erati adunati in cerc in jurul meu! 😀 Si nu mai da din ale clasei, am si eu o reputatie de patat! Pardon, de aparat! 😛

 3. G zice pe :

  hopa….detalii din trecutul zbuciumat al lui jorjel….rusine sa-ti fie ma betivane :)))

 4. Jorjel zice pe :

  They called me… “Tater salad”. 😀

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress