Pitbullii, rottweilerii si dobermanii sunt mari, dar nu musca (mult), manca-i-ar tata. In schimb, soricarii, chihuahua si terrierul Jack Russel sunt cele mai agresive rase de caini, in aceasta ordine. Statisticile arata ca astia mici nu se pot abtine de la muscat. Ei ataca persoane straine, alti caini, si chiar si stapanii (la cat de cretini sunt unii oameni, si eu i-as musca), in ciuda taliei lor mici si privirii blande (vezi foto). Diferenta consta in faptul ca muscaturile lor nu sunt indeajuns de puternice si nu au consecinte grave de cele mai multe ori, precum in cazul unui amstaff, spre exemplu, cand ai si ramas fara o mana incercand sa ii iei mancarea din fata (desi nu vad de ce ai incerca asa ceva, exceptand cazul in care mancarea este chiar copilul tau). Bon apetit, mon petit chien!

La polul opus, cele mai blande rase includ bassetul, golden retriverul, labradorul, greyhoundul (autobuzele alea din SUA) si huskyul siberian. Wof wof! In traducere… ham-ham!

 • Digg it
 • Posteaza pe Facebook
 • 4 Comentarii

4 Comentarii la “Mici si-ai dracu’!”

 1. dragoste zice pe :

  cainii gen pitbulli sunt nebuni…aia daca te musca …la creierul lor “mare”…dupa ce te musca trebuie sa-i impusti ca sa-ti dea drumu
  ce s-a intamplat cu acei copii care doreau sa aibe un hamster mic si inofensiv?:))

 2. petronika zice pe :

  scrii amuzant. 🙂

 3. Jack zice pe :

  petronika you are a fucking genious…dap ai dreptate esti tru…eu ma gandesc la un bb gun pentru pekinezul vecinii mele… razbunarea va fi dulce..

 4. Jorjel zice pe :

  Pana sa aprob comentariul, nu mai tineam minte ce comentase petronik la acest articol. Insa acum sunt de acord cu tine ca este un geniu pentru comentariul acesta. 😀

  Eh, de ce sa raspundem violentei cu violenta? Nu mai bine ii dai ceva de mancare… cu niste ciocolax ascuns inauntru?

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress