Eu v-am spus dinainte sa se dea legea ca sunt monitorizat, dar voi nuuu: “Batman, Batman!“… Ei bine, se pare ca pana si in timpul examenelor sunt urmarit. Sa va povestesc, zic.

In momentul in care am fost mutat disciplinar dintr-un loc bun si calduros din fata tocmai in randul de sus al aulei universitatii, am considerat ca va fi de folos activarea blututzului, conform unor planuri puse la punct anterior. Initial nu l-am testat pentru ca mai gaseam si eu cate ceva prin cursuri, insa pe masura ce informatia disponibila scadea, ma uitam ce se intampla prin sala: idei strafulgerau, foi circulau si soapte strabateau atmosfera agitata. Stateam si admiram detasat aceasta desfasurare de forte si nu-mi veneau in gand decat versurile “Traind in cercul vostru stramt norocul va petrece, iar eu in lumea mea ma simt nemuritor si rece!“…

Trecand cu ochii peste foaia mea, am revenit brusc la cruda realitate. Era timpul sa apelez la o varianta ajutatoare. Cum lucrarea mea era doar 50% rezolvata, nu puteam sa apelez la fifty-fifty, asa ca am trecut la cea mai la indemana: “intreaba publicul”. Numai ca publicul ma intreba la randu-i. Deci si asta a fost stearsa de pe lista. Asadar variantei finale “apeleaza un prieten” ii venise sorocul.

Scriu o cerere frumoasa de ajutor, o salvez, dau sa o trimit si caut utilizatori cu blututzul pornit. “Searching for devices“… Gasit “Ion, Gheorghe, Vasile, Popeasca, ModelTelefonXY123”, numai amicul meu salvator nu era. Incerc din nou, il gasesc si pe Kara cel al carui nume nu o sa-l dezvalui, trimit si… Eroare! Din nou, eroare! Inca o data, eroare! Cu fiecare cautare insa, numarul aparatelor cu dintele albastru activat crestea, dar tot degeaba daca nu era nicio sursa de informatii. “Rahat! Las’ ca incerc mai incolo, il atentionez printr-un sms”, imi spun.

Trece timpul si zic sa reincerc. Cauta aparate… Gasit “Serviciul Roman de Informatii“! :)) Hopaaa! Adicatelea suntem supravegheati si in examene? Ridic putin privirea si in acel moment un alt coleg avea de gand sa puna aceeasi intrebare ca si mine: cine e informatorul?! Cine-i securistul si tradatorul? Sau acel serviciu se ocupa de fapt cu oferirea de informatii si nu colectarea lor? Inca nu am aflat, dar il felicit pe aceasta cale pe securist coleg pentru idee si data viitoare sa faca bine si sa transmita informatia mai departe, daca tot bruiaza undele!

 • Digg it
 • Posteaza pe Facebook
 • 5 Comentarii

5 Comentarii la “Interceptarea comunicatiilor la examene”

 1. Iulia zice pe :

  :))) te-ai gandit ca si tu ai putea sa iti schimbi numele telefonului in FBI sau CIA sau SRI si sa bagi spaima in oameni?
  Daca cineva te va urmari nu iti vei da seama, cu siguranta, trust me.
  Aceste servicii nu folosesc numele institutiei asa pe fata, mai degraba si-ar pune un nume de genul Georgel_Vitan05.

 2. Jorjel zice pe :

  @Iulia: Stiu foarte bine :)) Am specificat ca era colegul meu, si in timpul examenului multi ne-am schimbat denumirea telefoanelor, ca deh, daca tot nu aveam ce scrie… 😀

  Si in privinta cealalta, daca institutiile statului au nevoie de “nume” (chiar daca sunt undercover), e de rau. Mai bine se spioneaza pe neveu’. 😛

 3. Florin zice pe :

  Eu sunt cel care a ales sa-si puna si la numele telefonului SRI (Serviciul Roman de Informatii).
  :))

 4. Jorjel zice pe :

  Da, am aflat intre timp 😀 Ultimul examen a fost neinterceptat, erai ocupat cu cazuri mai importante… 😛

 5. andra zice pe :

  ce teapa ti-ai luat jorjele

  nume de cod Kara =))

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress