Evenimentul zilei citeaza pe cei de la The Daily Telegraph, care citeaza niste studii realizate in Marea Britanie. Dupa cum va spuneam, studiul citeaza oamenii care au raspuns la intrebari, si anume un esantion de 1 426 de persoane.

Rezultatele studiului arata ca cei mai multi oameni sunt idioti… in special seara. Adica atunci au multe idei, sunt creativi si momentul de inspiratie maxima se atinge undeva in jurul orei 22:04. Cum insa inspiratia nu te desteapta, 60% dintre subiecti au recunoscut ca nu isi noteaza ideea pe moment si o uita mai apoi. Restul noteaza pe ici, pe colo, prin palma, pe sanul prietenei, in functie de momentul in care l-a plesnit. In lipsa de creativitate, 44% au spus ca prefera sa fac un dus. Macar sa fie curati daca tot sunt in pana de idei.

La polul opus, cel mai prost moment al zilei, cu 92% voturi ce vin sa confirme, este dupa-amiaza in jurul orei 16:33. Mai exact atunci cand lumea scapa de la serviciu si sta cu orele in trafic. Ceea ce este destul de ciudat, pentru ca majoritatea este foarte creativa din punctul acesta de vedere: injuraturi originale curg lin pe buzele oamenilor, de la domnisoare stilate ce isi baga si scot, la doamne intepate ce insotesc cuvintele cu gesticulari, continuand cu baieti macio care se ofuscheaza ca nu pot da frau liber cailor si barbatii stresati ca ajung acasa si dau peste cate un specimen din cele de mai sus.

Tie cand iti vine? Inspiratia, care este.

  • Digg it
  • Posteaza pe Facebook
  • 0 Comentarii

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress