Astazi discutam cu cineva despre ce importanta are sa stii numarul de salariati ai unei societati comerciale, in afara de motivul simplu: de curiozitate. Dar nelamurirea era de ce iti pierzi timpul intreband incoace si incolo, in loc sa te pui frumusel si sa te documentezi ca la carte. Sau ca pe net, ca tot suntem in era digitala.

Vrei sa stii cati salariati are S.C. In-Cult S.R.L. ? Care-i capitalul social, cifra de afaceri, profitul, ce datorii are? Mai vrei sa stii si cine se afla in spatele firmei, cine-i seful al’ mare? Intri frumusel pe Vrajitorul.eu – Informatii despre firme si cauti. Ce-i drept, nu toate informatiile sunt gratuite, dar mai mult te-ar fi costat drumurile pana la secretariat si telefoanele, ca sa nu mai vorbim de timpul pierdut. Presupun ca daca esti in mediul business iti permiti totusi sa dai niste lei grei ca sa stii totul despre viitori parteneri de afaceri, sa previi niste probleme in loc sa le tratezi. In plus, informatiile provin din vreo 20 de surse, printre care Ministerul Finantelor, Registrul Comertului, Ministerul Justitiei, ANAF, Arhiva Electronica de Garantii Imobiliare.

Siteul e simplist, bine organizat, user-friendly si intuitiv. Si daca totusi nu esti o persoana perspicace, iti explica pe prima pagina tot ce e de stiut. Pentru ahtiatii dupa statistici, cum sunt eu, au diverse topuri, rapoarte, studii. Spre exemplu, ce companie a avut cel mai mare profit pe 2008 in Romania? Afla aici.

  • Digg it
  • Posteaza pe Facebook
  • 2 Comentarii

2 Comentarii la “Informatii complete despre firme – Vrajitorul.eu”

  1. Beth zice pe :

    cel mai realist site pentru astfel de informatii este minfinante.ro, doar ca, pentru a cauta o firma va trebui un CUI, numele si judetul, cautarea e putin diferita fata de site-urile cu specific, de genul lista firme(doar primele cautari sunt gratuie pe astfel de site-uri), firme online, si multe altele, unde informatiile nu sunt cel mai adesea actualizate sau numerele de contact nu sunt de actualitate sau lipsesc cu desavarsire. asa ca minfinante RULZZZZ

  2. chris zice pe :

    incercati si http://www.undelucram.ro, informatii despre firmele din romania, comentarii de la angajati.

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress