Nu ma laud singur, cel putin nu cand vine vorba de blog, asa ca trebuie sa va spun ca SuperBlog nu e un compliment la adresa chestiei virtuale pe care scriu eu, ci la un concurs intre bloggeri. Sunt mai pesimist de felul meu, si mereu spun ca nu o sa castig nimic, poate tocmai si aceasta atitudine delasatoare imi scade din sanse. Asta si faptul ca tot scriind despre prostie si incultura, parca incepe sa se ia. Fac un dus rece si trece, punct si de la capat.

SuperBlog 2009, a doua editie a acestei competitii, da bani, nu gluma! Macar unul din premiile zilnice de 100 dolarei sa prind si eu, sa schimb setul motor la scuterica… daca nu p-ala de 1500 USD, sa imi iau un scuterica mai de Doamne-ajuta! Dar nu, nu sunt lacom, ma multumesc si cu furia mea rosie.

In alta ordine de idei, partea pentru care de fapt scriu acum, daca eu ca bloagar castig marafeti, si tu precum comentator ai ocazia! Exact, daca eu iau $100, iei si tu $50. Stai cu bunghiu’ pe blog, sa avem si noi bani de-o pizza, ca m-am saturat de shaorme!

  • Digg it
  • Posteaza pe Facebook
  • 0 Comentarii

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress