Specialistii de la Universitatea Newcastle au creat, cica, primul embrion hibrid intre om si vaca, supravietuind pentru trei zile. Acesta a fost obtinut prin injectarea de acid dezoxiribonucleic (ADN pentru dislexici) uman in ovule prelevate de la bovine, al caror material genetic a fost in cea mai mare parte indepartat. Cercetarile acestea sunt importante pentru furnizarea unor cantitati nelimitate de celule stem necesare in a gasi tratamente pentru boli precum Alzheimer, Parkinson sau afectiuni ale maduvei spinarii.

Am zis totusi “cica” pentru ca nu vad nicio descoperire. Vitei cu chip uman vezi in fiecare zi pe strada, si cum ei trebuie sa fi fost candva embrioni, te intrebi in mod involuntar cine o fi vaca ce a fatat un asemenea specimen. Si mai ales, inconstientul care si-a combinat genele cu bovina…

 • Digg it
 • Posteaza pe Facebook
 • 4 Comentarii

4 Comentarii la “Hibrid om – vaca”

 1. yuku zice pe :

  in primul rand bv pentru blog si stirile astea cu adevarat “fascinante”(interesante si mai ales captivante)… (yuku = (japoneza) a muri):D bafta si astept noi lucruri “fascinante”(mai ales intreberari ca cele de pe IQ test)

 2. Magnumutz zice pe :

  Intrebare pentru vacutza asta… Got milk? 😀

 3. andronic adrian zice pe :

  o intrebare jorjel,,chiar este adevarat acest articol sau e caterink?

 4. Jorjel zice pe :

  Stirea este intru totul adevarata. Inclusiv concluziile mele. 😀

  @ Magnumutz: Nu era si mai misto daca avea 4? 😛

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress