Si nici nu e nevoie. In Uruguay, un fulger a pregatit pentru abator 52 de vite dintr-o singura lovitura. Stateau ele linistite pe pajiste si rumegau incet, cand a inceput o furtuna. In scurt timp, un bou (ca altfel nu pot sa il numesc) a fost lovit de fulger si a cazut secerat la pamant. Socate de ceea ce au vazut si cu gandul ca au de platit rate la banca si nu mai are cine sa castige iarba in ferma, au facut stop cardiac, stop respirator, stop cardio-respirator, si atac cerebral, toate deodata.

Bine, nu s-a intamplat chiar asa, dar nici realitatea nu e departe de absurd. Veterinarii au afirmat ca vacile, atunci cand sunt surprinse de o furtuna, obisnuiesc sa se adune pe langa garduri (scuzati gagofonia), cautand adapost. Ceea ce au confirmat ca s-a intamplat si in acest caz. Insa, din nefericire, gardul era din sarma. Nu a fost nevoie decat de putina energie electrica naturala si gata cina! Aveti de unde alege: neagra, maro, cu pata alba in frunte, cu pedigree sau fara… Asadar, doreste cineva friptura de vita?

 • Digg it
 • Posteaza pe Facebook
 • 4 Comentarii

4 Comentarii la “Fulgerul nu loveste de doua ori in acelasi loc”

 1. oana zice pe :

  saracele vietati:(

 2. Jorjel zice pe :

  Daca au limbrici… Le-a mancat in fund sa se alinieze la gard ca la executie! 😀

 3. Economia romaneasca si suberecul | In-Cult Blog zice pe :

  […] ca sa imi ung sufletul cu untdelemn… Sau cumva am intrat in post si nu stiam eu? Mai bine omor o vaca si imi fac suberecul acasa decat sa mai dau banii degeaba pe gogoasa voastra! Avertismentul este si […]

 4. petronik zice pe :

  mah da ce aliniate sunt.mai ceva ca la apel.
  oricum, facura paguba mare.
  acu ca e criza economica si-au gasit si ele sa moara [-(

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress