07
May


Trebuie sa recunosc de la inceput ca nu sunt mare fan al vecinilor tarii noastre dragi, mai ales cand vine vorba de litoral. Nu de alta, dar eu sunt de la malul marii si prefer vacantele la munte.

Insa multi romani isi petrec vacanta pe litoral in Bulgaria pentru ca e mult mai ieftin decat la noi si beneficiezi si de conditii mai bune. Parerile sunt impartite, mai ales dupa scandalul recent cu masinile disparute, dar cert este ca banii inca fac diferenta.

Spre exemplu, cel mai ieftin pachet oferit de Karpaten Turism este de 99 euro de persoana, tarif ce include transportul cu autocarul si 7 nopti de cazare, in regim de demipensiune, la Hotel Erma din Nisipurile de Aur. Puteti sa alegeti si alte statiuni, cum ar fi Balchik, Tsarevo sau Constantin si Elena. Concediu sa aveti, ca destinatii se gasesc.

 • Digg it
 • Posteaza pe Facebook
 • 4 Comentarii

4 Comentarii la “Dincolo este mai ieftin”

 1. john zice pe :

  Hai sa ne vedem la o ciorba de burta la munte!

 2. Jorjel zice pe :

  Imi pare rau, nu imi place ciorba de burta! 😀 Dar la un gratarel merge. 😛

 3. Grig zice pe :

  Jorjele, pe Grigore nu-l mai prinzi pe litoralul romanesc cate zile o avea. M-am saturat sa fiu tratat cu kurul si sa-si bata niste analfabeti joc de mine si de banii mei munciti din greu. De-aia o sa ma duc oriunde in alta parte, numai pe litoralul romanesc nu. 🙂

 4. Jorjel zice pe :

  Da, despre profesionalismul ospatarilor nu are rost sa discutam, ca stim cu totii cine sunt cei care ne servesc masa pe litoral, in mare parte…

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress