Stim cu totii joaca de-a judecata, de aceea nu ne mira mai nimic in ceea ce priveste amenintarile cu procese: pentru ca exista persoane indeajuns de absurde incat sa dea dreptate in cazuri penale (si aici nu folosesc un termen juridic, ci argoul).

In acest caz, este vorba despre un judecator federal din orasul Detroit care i-a confirmat unei functionare publice ca poate incepe procesul civil impotriva unui coleg de munca ce foloseste un parfum prea puternic. Motivarea sta ascunsa in decretul “Americani cu Dizabilitati”, deoarece angajata sustine ca este foarte sensibila la parfumuri si alte cosmetice, iar cel pe care-l folosea colegul, cat si odorizantul de camera, ii ingreunau respiratia si ii afectau capacitatea de munca.

Primaria insista ca procesul sa fie respins, iar angajatul acuzat a incetat sa mai foloseasca odorizantul de camera, insa nu a renuntat si la parfum. Functionara nu a specificat ce daune va cere, insa sustine ca nu este vorba despre bani, ci despre educarea si atentionarea persoanelor asupra acestei “dizabilitati” reale.

Sunt de acord ca unele persoane folosesc prea mult parfum ca sa compenseze pentru alte lipsuri, si ca este un atac asupra simturilor celorlalte persoane din jur, dar de aici si pana la a da in judecata “pentru principiu” este un drum lung. Asadar, continuam lista cu cele mai stupide plangeri.

  • Digg it
  • Posteaza pe Facebook
  • 0 Comentarii

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress