O initiativa ce cred ca ar avea aprobarea soldatilor. Primarita unui oras olandez, Almere, a propus ca soldatii care pleaca in misiuni in strainatate sa fie insotiti de prostituate, astfel incat acestia sa nu mai aiba aventuri cu femeile bastinase. Din pacate, reprezentatele industriei sexului nu au primit cu urale aceasta idee, probabil speriate de faptul ca ar trebui sa lucreze in conditii insalubre, cu risc mare (si nu de boli). De partea cealalta, un purtator de cuvant al armatei a spus ca nu crede ca sotia lui ar fi foarte incantata de idee. Asadar, soldatii se vor multumi in continuare cu “muncitoarele” straine. Diversitatea nu strica niciodata!

 • Digg it
 • Posteaza pe Facebook
 • 3 Comentarii

3 Comentarii la “Dame de companie, la propriu”

 1. Ciumy zice pe :

  lol ce le’a mai trecut prin cap si la astia…soldatii cred ca asteptau de mult asta dar pacat pt ei ca majoritatea au “sotiile acasa”

 2. caustic zice pe :

  de parca ar tine cont de asta:P (ca-s nevestele home)
  sa fim seriosi…
  tot mai bine e fara armata(cu sau fara prostituate)

 3. La Multi Ani, Femeie! -- In-Cult Blog zice pe :

  […] n-o putem lungi, hai s-o facem lata, timidele devin curvistine, curvistinele – profesioniste si profesionistele se inchina ca lumea se duce dracului. Iar cand dimineata vine, fiecare isi reia atributiile, visand […]

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress