Se intampla din cand in cand sa ne enervam prietenii care si-asa abia ne suporta. Uneori o facem fara sa ne dam seama, alteori pentru ca ne-au enervat si ei pe noi si, in unele cazuri fericite, pentru ca ne ofera o placere deosebita.

O metoda eficienta este de a fredona sau canta obsesiv o melodie anume. Ii puteti tortura minute, ore, zile si saptamani in sir cu urmatoarele scurte secvente:

  • Marioaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa de la Gorj!
  • Hava nagila, hava nagila, hava nagila v’nismeḥa! Hava neranenah! Hava neranenah! Hava neranenah v’nismeḥa!
  • Ina, ina gione!
  • All the things she said, all the things she said… Running through my head, running through my head! Running through my head!
  • Hey, I know what will cheer you up! It’s peanut butter jelly time! Peanut butter jelly time! Peanut butter jelly time!
  • Haven’t you heard? Oh, well the bird, bird, bird, bird is the word!

Toate cele de mai sus au fost testate personal de mine si au efect garantat in cazul persoanelor cu un psihicu’ normal. Pentru un rezultat optim, repetati insistent si cu daruire, traind ceea ce fredonati. ATENTIE! Cineva s-ar putea sa dea sa va juleasca!

  • Digg it
  • Posteaza pe Facebook
  • 14 Comentarii

14 Comentarii la “Cum sa iti enervezi prietenii”

  1. Elisabeta zice pe :

    Aș avea ceva de comentat aici,referitor la melodia ta postată cu Mărioară de la Gorj.Dar dacă eu i-aș enerva iubindu-mă cu toți?Pentru doi zloți sau cum s-o zice,aș prefera iubirea cu toți care îmi plac.:::::))))).

  2. Jorjel zice pe :

    Poti incerca sa ii enervezi in felul ala, dar s-ar putea sa reusesti alta performanta in schimb. 😀

  3. Elisabeta zice pe :

    Măi Jorjele,dacă e vorba de performanță,ea e bună în orice domeniu,doar vorbim de performanță.
    Deci uite ce zice Dexul:performanță vere ce vrei,adică cel mai bun rezultat obținut în orice domeniu.Ce vrei mai mult decât atât?
    Dar vezi că tu începi să cam pierzi puncte la jocul minții.Știi tu ăla cu care te lăudai.

    performanţă – PERFORMÁNŢĂ, performanÅ£e, s.f. Rezultat (deosebit de bun) obÅ£inut de cineva într-o întrecere sportivă; p. ext. realizare deosebită într-un domeniu de activitate. ♦ Cel mai bun rezultat obÅ£inut de un sistem tehnic, de o maÅŸină, de un aparat etc. – Din fr. performance.

    performanţă – PERFORMÁNŢĂ, performanÅ£e, s.f. Rezultat (deosebit de bun) obÅ£inut de cineva într-o întrecere sportivă; p. ext. realizare deosebită într-un domeniu de activitate. ♦ Cel mai bun rezultat obÅ£inut de un sistem tehnic, de o maÅŸină, de un aparat etc. – Din fr. performance. performánţă s. f., g.-d. art. performánÅ£ei; pl. performánÅ£e

    performanţă – PERFORMÁNŢĂ, performanÅ£e, s.f. Rezultat (deosebit de bun) obÅ£inut de cineva într-o întrecere sportivă; p. ext. realizare deosebită într-un domeniu de activitate. ♦ Cel mai bun rezultat obÅ£inut de un sistem tehnic, de o maÅŸină, de un aparat etc. – Din fr. performance. performánţă s. f., g.-d. art. performánÅ£ei; pl. performánÅ£e PERFORMÁNÅ¢//Ä‚ ~e f. 1) Rezultat (deosebit de bun) obÅ£inut de o persoană într-o competiÅ£ie sportivă. 2) Succes deosebit obÅ£inut într-un domeniu de activitate; record. 3) tehn. Indice calitativ de funcÅ£ionare sau de randament (al unui motor, sistem tehnic, al unei maÅŸini-unelte etc.). /<fr. performance

    performanţă – PERFORMÁNŢĂ, performanÅ£e, s.f. Rezultat (deosebit de bun) obÅ£inut de cineva într-o întrecere sportivă; p. ext. realizare deosebită într-un domeniu de activitate. ♦ Cel mai bun rezultat obÅ£inut de un sistem tehnic, de o maÅŸină, de un aparat etc. – Din fr. performance. performánţă s. f., g.-d. art. performánÅ£ei; pl. performánÅ£e PERFORMÁNÅ¢//Ä‚ ~e f. 1) Rezultat (deosebit de bun) obÅ£inut de o persoană într-o competiÅ£ie sportivă. 2) Succes deosebit obÅ£inut într-un domeniu de activitate; record. 3) tehn. Indice calitativ de funcÅ£ionare sau de randament (al unui motor, sistem tehnic, al unei maÅŸini-unelte etc.). /<fr. performance PERFORMÁNŢĂ s.f. 1. Rezultat excepÅ£ional obÅ£inut într-o probă sportivă; (p. ext.) realizare deosebită într-un domeniu oarecare. 2. Cel mai bun rezultat dat de un aparat, un motor etc. privitor la una dintre caracteristicile lui. [< fr. performance, cf. engl. to perform – a împlini].

    performanţă – PERFORMÁNŢĂ, performanÅ£e, s.f. Rezultat (deosebit de bun) obÅ£inut de cineva într-o întrecere sportivă; p. ext. realizare deosebită într-un domeniu de activitate. ♦ Cel mai bun rezultat obÅ£inut de un sistem tehnic, de o maÅŸină, de un aparat etc. – Din fr. performance. performánţă s. f., g.-d. art. performánÅ£ei; pl. performánÅ£e PERFORMÁNÅ¢//Ä‚ ~e f. 1) Rezultat (deosebit de bun) obÅ£inut de o persoană într-o competiÅ£ie sportivă. 2) Succes deosebit obÅ£inut într-un domeniu de activitate; record. 3) tehn. Indice calitativ de funcÅ£ionare sau de randament (al unui motor, sistem tehnic, al unei maÅŸini-unelte etc.). /<fr. performance PERFORMÁNŢĂ s.f. 1. Rezultat excepÅ£ional obÅ£inut într-o probă sportivă; (p. ext.) realizare deosebită într-un domeniu oarecare. 2. Cel mai bun rezultat dat de un aparat, un motor etc. privitor la una dintre caracteristicile lui. [< fr. performance, cf. engl. to perform – a împlini]. PERFORMÁNŢĂ s. f. rezultat excepÅ£ional într-o probă sportivă; (p. ext.) realizare deosebită într-un anumit domeniu. ♢ cel mai bun rezultat dat de un aparat, un motor etc. (< fr. performance)

  4. Elisabeta zice pe :

    Hai,Jorjele:Minte-mă!Minte-mă frumos!Să te văd ce poți!Numai atât poți?Păcat,aveam pretenții de la tine.Totuși,minte-mă,dar minte-mă frumos!

  5. Jorjel zice pe :

    Heh, performanta e un rezultat deosebit de bun, insa pentru a demonstra ce am vrut eu sa zic trebuie luat in considerare si domeniul in care se aplica si punctul de observatie.

    Poti sa faci performanta precum criminal in serie, sa ajungi in top 10. E o performanta. Intre criminali esti cel mai tare, asta nu face ca performanta ta sa fie un lucru bun, din moment ce domeniul e general considerat ca “rau”. Criminalii te privesc ca pe un zeu, opinia publica te condamna pentru performanta ta. [lasam la o parte faptul ca se mai gasesc persoane care sa te atace si cand faci performanta in ceva considerat in general ca “bun” 😆 ]

    Si aici nu am mintit, am fost cat se poate de serios! 😀

  6. Elisabeta zice pe :

    Da,da,dar ce treabă am eu cu opinia publică din moment ce eu vreau să fiu criminal în serie.Tu te auzi ce spui?Păi să presupunem că m-aÈ™ hotărâ să devin criminal în serie,tu crezi că pe mine ,m-ar interesa opinia publică?ÃŽncă – 1.000.000 de puncte Jorjele.Deci eu nu vreau să devin rege,ci criminal în serie,ceea ce din start din moment ce mi-am propus asta exclud părerea opinie publice.Tu l-ai văzut pe ăla pe Discouvery care a omorât mii de oameni,dacă nu mai mulÈ›i È™i l-au judecat în zeci de state,s-a apărat singur,a câștigat,toate procesele È™i a ucis în continuare doar prin inteligență È™i puterea minÈ›ii.Tu crezi că pe ăla îl durea de opinia publică.Omora cu sânge rece,cu orice,armă,medicamente,orice È™i nu i se miÈ™ca un muÈ™chiuleÈ›,vinovaÈ›i,nevinovaÈ›i.Omora din pură plăcare È™i pasiune,nu ca obiÈ™nuiÈ›ii criminali în serie care omoară că au nu È™tiu ce fel,de care complexe de inferioritate,ci din voință proprie,plăcere,pasiune,precum am mai spus,fiind foarte stăpân pe sine.Sau tu te treziÈ™i în,,Crimă È™i pedeapsă,,a lui Fiodor Dostoevski, unde Raskolnikov o dă în bară rău de tot din cauza conÈ™tiinÈ›ei.Deci Jorjele,revino-È›i,te rog frumos.Eu dacă mă hotărăsc să devin criminal în serie,intru bine pregătită în problemă,È™i normal că vreau să fiu privită ca pe un zeu,nu aÈ™ da nici măcar doi bani pe opinia publică,care È™i aÈ™a nu prea merită să-i dai atenÈ›ie.RenunÈ› la mustrări de conÈ™tiință È™i alte chestii aleatoare pe lângă.Da,da È™i aici ai dreptate cu atacatul,dar există leac È™i pentru asta.ÃŽn concluzie,Jorjele iar È›i-ai dat cu stângul în dreptul,încă – 1.000.000 de puncte.Și mai È™i rămâi È™i dator,că pierd timpul pe blogul tău.Pupici,că emoticoanele tale mă enervează.

  7. Elisabeta zice pe :

    A,și vorbeam serios,nu glumeam și nu mințeam.Dar există un dacă,dacă mă voi hotârâ vreodată,ceea ce e puțin probabil,că nu prea am înclinații din astea,în schimb niciodată să nu spui niciodată.

  8. Elisabeta zice pe :

    Despre prostie (eseu)
    Ma tot gandeam in ultima vreme ca prostia se trage dintr-o radacina nobila. As sustine lucrul aceste bazandu-ma pe doua argumente.
    Primul argument este de ordin ideologic. Asta inseamna ca din moment ce exista atata prostie printre noi, oamenii trebuie sa o aprecieze tare mult de o practica atata. Daca nu ar fi asa sa fie posibil ca si prostia sa fi fost supusa rasturnarii valorilor? Mi-aduc aminte de un examen de filosofie la un fost mare profesor care acum e doar profesor in care ma intreba ce este relativitatea. Bineinteles ca am incercat sa il conving sa vorbim despre interferentele religiei cu filosofia dar nu am reusit asa ca m-am vazut obligat sa ii dau un raspuns. Am afirmat, si aceasta de fata cu alti aproape 10 colegi, ca daca in urma cu 500 de ani faceai sex inainte de casatorie erai considerat cel mai mare pacatos si te-ar fi si ars pe rug, atunci acum daca nu faci sex in afara casatoriei esti cel putin un ciudat daca nu si altceva. La care profesorul rade si spune ca l-am prins. Cu ce? Acum prostie este Prostia iar Cinstea a devenit cinste.
    Al doilea argument ce l-as aduce ideii ca prostia poate fi de vita nobila este ca din moment ce face atata galagie, prostia asta macar este destul de sincera sa spuna (celor ce vor sa o auda) ca ea vine si calca totul in picioare. In majoritatea cazurilor galagia este un semn al prostiei iar majoritatea cred ca aceasta galagie este un semn al altceva.
    Se tot spunea ca daca prostia ar durea atunci ce s-ar intampla. Adevarul e ca ea intr-adevar doare iar strigatele ei se aud foarte bine. Dar aceste acromate zgomote capata o aura de misticism in urechile multora si atrage si privire si gandire.
    Durerea cea mai mare apare insa cand totul se intampla in ograda noastra. Romania- politicieni care mostenesc de la matusi de 95 de ani milioane de euro. Strangem putin cercul. Cercul cultural- devine orbit de aspectul de comercialitate si creeaza numai opere vandabile. Mai apoape- penticostalii (nu spun ai cui) nu sunt in stare nici de un da hotarat si nici de un nu clar. Ei vor in continuare sa profite si sa nu fie responsabili. Si mai strans- tinerii devin tot mai interesati de curentul gandirii acestei lumi, si aceasta nu pentru ca ar fi penetrant si percutant ci pur si simplu pentru ca e cool. Am auzit ca acum e cool sa treci strada pe rosu. Doare. Si mai strans. Noi ca indivizi- cineva ne-a convins de prostia ca nu mai putem schimba nimic. Putem. Trebuie sa devenim constienti insa de valoarea atribuita de Dumnezeu noua.

  9. Elisabeta zice pe :

    Jorjele,nu ai mai postat nimic nou,pe niciunde.Nici un comentariu nou?Nașpa.
    Fundul tău și-a reluat rolul de leneș.De,ce să-i faci lenea e cucoană mare.;:::))))).

  10. Elisabeta zice pe :

    Nimic nou sub soare?Sad.::::)))).

  11. Jorjel zice pe :

    As fi vrut eu sa fie lene! Am avut prea putin timp liber la dispozitie si l-am pierdut cu incercari de a dormi… 😛

    Si trebuie sa tai alea -2000000 de puncte pentru ca nu ai facut altceva decat sa reiterezi ce am scris eu, insa punand accent doar pe una din situatii, cand eu am privit problema din ambele puncte, impartial. 😀 Ai -3000000 de puncte, ca ai spus ca as ramane eu dator pentru timpul pe care-l pierzi pe blogul meu! Ntz ntz! 😆

  12. Elisabeta zice pe :

    In fine……………fara datorii.Nu o sa mai postez pe blogul tau.

  13. Elisabeta zice pe :

    Nu o sa mai postez pe blogul tau pana acum,vroiam sa spun……….si pana data viitoare.Te-ai prins,nu?

  14. Jorjel zice pe :

    Da, suntem chit. 😆

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress