Dupa premiile oferite de Vodafone din buzunarele clientilor, au venit cu o oferta excelenta pentru elevi si studenti, sau mai exact pentru utilizatorii Vodafone Campus si Grup26. De acum si pana pe 31 Iulie 2008 (atentie, in mesaj scria 2008) vorbim cu… 1 Cent pe minut (in campus sau grup26, evident)! Uraaaa! Probabil le-a ramas indeajuns profit de la “concurs” incat sa ne ofere si noua, clientilor, ceva. Adevarul e ca asa ceva era necesar, dat fiind faptul ca a sa concurenta a venit cu oferte din ce in ce mai tentante, in timp ce ei doar prelungeau la nesfarsit: “vorbesti in continuare cu 3 centi pana la toamna/iarna/primavara/vara/toamna iarasi”.
Acum vine si partea cea mai interesanta. Nu stiu cine si daca s-a mai gandit cineva la asta, dar cu aceasta oferta iesi in profit, cel putin asa ar trebui teoretic. Cum? Foarte simplu! Sa luam cazul unui cuplu: el si ea. Bonusul pentru apeluri primite se acorda la 150 minute. Pentru asta unul din ei cheltuie 150 centi. Celalalt va primi bonus 175 centi. Apoi cel din urma il suna pe primul si ii face minutele, si tot asa. Toata lumea e fericita!

De fapt, nu chiar toata lumea… Din pacate s-ar putea sa functioneze doar pentru cei din Campus, deoarece am citit termenii de la Grup26 si scrie foarte clar ca nu vor mai acorda bonusul pentru apelurile primite din cadrul Grup26…

 • Digg it
 • Posteaza pe Facebook
 • 5 Comentarii

5 Comentarii la “cum sa iesi in castig cu vodafone campus!”

 1. Mada zice pe :

  numai noi, astia cu vechime :-” primim 1.75$…restul stagneaza cu 1.50$ ;;)

 2. Che Guevara zice pe :

  Hai sa facem un schimb de link-uri. Blog-ul meu este http://ucraiova.blogspot.com

 3. raluca zice pe :

  As dori sa stiu si eu in cat timp se activeaza campusul dupa depunerea pe internet a actelor. Multumesc anticipat

 4. Jorjel zice pe :

  Buna, Raluca!

  Ei bine, nu sunt reprezentant Vodafone insa pot sa iti spun estimativ ca in 10-15 zile. Asa am auzit de la prieteni care au depus in ultimul timp. Daca e mai devreme, cu atat mai bine!

  Succes!

 5. Jorjel zice pe :

  Ah, am uitat sa specific ca “schema” din articol nu mai e valabila deoarece de la o data anume (nu mai tin minte exact) nu se mai contorizeaza pentru bonus apelurile receptionate din Vodafone Campus sau Vodafone Grup26. Pacat… 🙁

  Insa a fost foarte profitabil cat a durat! 😀

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress