02
Oct


Trei ingineri si trei contabili calatoresc cu trenul la o conferinta. In gara, fiecare dintre cei trei contabili cumpara cate un bilet, iar inginerii cumpara impreuna numai unul.

“Cum veti calatori toti trei cu un singur bilet?” intreaba unul dintre contabili.
“O sa vedeti imediat,” raspunde unul dintre ingineri.

Se urca toti in tren. Contabilii se aseaza pe locurile lor, insa inginerii se inghesiue toti trei in toaleta si inchid usa dupa ei. Vine controlorul pentru a cere biletele. Bate la usa toaletei: “Biletul va rog.”
Usa se deschide si o mana ii da biletul. Controlorul il verifica si merge mai departe. Contabilii care asista considera fapta ca fiind o idee ca lumea si decid sa incerce si ei.

Cand se intorc de la conferinta, cumpara numai un bilet, insa acum inginerii se urca in tren fara bilet.

“Cum o sa mergeti fara bilet?” ii intreaba acestia surpinsi. “O sa vedeti imediat.” raspunsul acestora. Se urca in tren, contabilii se inghesuie intr-o toaleta, iar inginerii in alta. Trenul porneste. La scurt timp iese unul dintre ingineri si se apropie de toaleta cu contabili si bate la usa: “Biletul, va rog!”.

 • Digg it
 • Posteaza pe Facebook
 • 5 Comentarii

5 Comentarii la “Contabili vs Ingineri”

 1. Alex zice pe :

  Nu m-am prins. . .

 2. Jorjel zice pe :

  Esti economist sau contabil? 😀 😛

 3. Anonim zice pe :

  :))) cum sa nu te prinzi , inginderu a luat biletul contabililor :))

 4. Anonim zice pe :

  inginerul*

 5. Beth zice pe :

  1. 3 ASEisti calatoreau prin padure, la un moment dat constata ca au de traversat un rau foarte adanc si involburat.
  Primul, nevazand alta solutie, ingenucheaza si se roaga: “Doamne, da-mi tu forta necesara sa traversez acest rau!”, in clipa urmatoare ASEistului i se dezvolta surprinzator de mult masa musculara si inoata pana pe malul celalalt.
  Al doilea, vazand acestea, se roaga si el: “Doamne, da-mi tu mijloacele posibile si forta necesara sa traversez raul!”. Din senin apare o barca si ASE-istul nostru trece raul.
  Al treilea, vazandu-i pe ceilalti doi osteniti pe malul celalalt, se roaga si el: “Doamne, fa-ma inginer!”. Si in clipa urmatoare se cauta in buzunare, gaseste o harta, merge 2 metri si trece podul.

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress