Oamenii monotoni si plicticosi, si care se simt bine in pielea lor, isi pot gasi prieteni la fel de plictisitori si cu hobbyuri pe masura, pe www.dullmen.com. Printre activitatile cele mai interesante pe care membrii acestui “club” le intreprind se numara: fotografiatul gradinilor pe cale de ofilire, privitul cresterii firului de iarba, privitul inghetarii apei, numararea firelor din covor (activitate deseori intalnita la barbati in timp ce se cearta cu sotiile), umplutul cazii cu pipeta pentru a afla numarul de picaturi… Spre exemplu, unul dintre membri spune ca el calatoreste nu pentru a vedea locuri noi si interesante, ci pentru a vedea care aeroporturi din lume au benzi rulante si in ce sens merg acestea. Un amanunt important e ca femeile nu au voie in aceasta “lume a plictisitorilor”, pentru ca i-ar distrage pe membri de la entuziasmantele lor ocupatii. Ar fi vreo cateva persoane carora le-as recomanda cu caldura siteul, in speranta ca nu ma vor mai plictisi pe mine… Profu’ de fizica, Profa de algebra, etc…….

 • Digg it
 • Posteaza pe Facebook
 • 2 Comentarii

2 Comentarii la “Clubul plicticosilor”

 1. ReebokDMX zice pe :

  Un amanunt important e ca femeile nu au voie in aceasta “lume a plictisitorilor”, pentru ca i-ar distrage pe membri de la entuziasmantele lor ocupatii. Ar fi vreo cateva persoane carora le-as recomanda cu caldura siteul, in speranta ca nu ma vor mai plictisi pe mine… Profu’ de fizica, Profa de algebra, etc…….

  Ai Grija … Te Contrazici Singur 🙂 Nu o lua drept o critica … e o simpla observatie … Nu are ce cauta acolo profa de algebra 🙂

 2. Jorjel zice pe :

  Ai dreptate 🙂 Am vrut sa insinuez doar ca e plictisitoare. 😀 Dar nu-i nimic, cumpar dullwomen.com si o trimit acolo! Point taken.

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress