Era Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta! Azi-noapte, intorcandu-se de la o petrecere, foarte “obosit” (aha!), s-a oprit pentru ca i s-a facut rau. Asa spune domnia sa… Cei ramasi la semafor in spatele lui au alta varianta (si anume adevarul). Stimabilul Nicusor Constantinescu s-a urcat “mort de beat” la volan, si cand s-a oprit la semafor a adormit (probabil din cauza muzicii imbietoare si a caldurii si confortului din a sa masinuta). Culoarea semaforului s-a schimbat in verde, dar masina lui nu isi schimba starea de repaus in stare de miscare rectilinie uniform variata. Soferii si trecatorii au incercat sa il trezeasca, l-au claxonat, injurat, au batut in geam (mai intai cu degetul, apoi cu palma, pumnul, picioarele si pana la urma au incercat sa sparga geamul), dar degeaba! Vine si Politia, care nu s-a bagat in deranjarea omului. Pana la urma au reusit civilii sa il trezeasca pe “inculpat”, dar Politia nici macar nu i-a facut un test de alcoolemie, sau sa il insoteasca undeva. Garzile lui Nea’ Nicu au venit, au spart camera unui reporter Antena 3, l-au bagat intr-un taxi pe sef si l-au trimis acasa, sa nu i se faca si mai rau micutului. Acum ce mai pot spune? Dormi linistit, Nicusor, Mazare vegheaza asupra ta!

 • Digg it
 • Posteaza pe Facebook
 • 1 Comentarii

Un comentariu la “Cine-a pus Jeepanu’-n drum…”

 1. caustic zice pe :

  Consiliile de Disciplină ale Inspectoratului de PoliÅ£ie al JudeÅ£ului ConstanÅ£a au decis destituirea unuia dintre agenÅ£ii de poliÅ£ie rutieră care au acÅ£ionat în noaptea de 26 spre 27 ocotmbrie în cazul preÅŸedintelui Consiliului JudeÅ£ean ConstanÅ£a, NicuÅŸor Constantinescu – transmite Infostar. Totodată, s-a hotărât diminuarea drepturilor salariale cu 5 la sută, pe o perioadă de 3 luni, în cazul celui de-al doilea agent de poliÅ£ie rutieră.
  Consiliul de Disciplină a hotărât, de asemenea, faţă de unul dintre ofiţerii de poliţie rutieră, diminuarea drepturilor salariale cu 10 la sută pe o perioadă de 3 luni, în timp ce pentru al doilea, trecerea într-o funcţie inferioară. Totodată, faţă de acest din urmă ofiţer, şeful IPJ Constanţa a propus destituirea din poliţie.
  Pe de altă parte, faţă de 3 din cei 4 agenţi de siguranţă publică, s-a decis amânarea promovării în gradul profesional superior pe o perioadă de 2 ani, în timp ce pentru al patrulea, trecerea într-o funcţie inferioră.
  Toţi cei sancţionaţi au dreptul să depună contestaţie în termen de 5 zile, ei exprimîndu-şi intenţia în acest sens.

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress