Este somera. Aceasta nu este o stire de ultima ora (datata noiembrie 2004), dar dand peste ea mi-am zis sa o impartasesc. O femeie originara din Bulgaria, considerata cea mai inteligenta persoana de sex feminin din lume, nu reuseste sa isi gaseasca o slujba desi se straduieste in acest sens de mai bine de doi ani de zile, dupa ce firma la care a lucrat a dat faliment. Daniela Simidchieva, mama a trei copii, are cinci diplome de master, iar IQ-ul ei este de 192, de unde MENSA (oraganizatia celor mai inteligenti oameni de pe planeta) a afirmat ca este cea mai inteligenta femeie. coeficientul sau fiind aproximativ egal cu al chimistei Marie Curie, prima persoana dublu laureata a Premiului Nobel. In mod normal, cel mai inteligent barbat are probabil cel putin 196 coeficientul de inteligenta, stiindu-se ca barbatii sunt mai inteligenti decat femeile…Ha!

 • Digg it
 • Posteaza pe Facebook
 • 6 Comentarii

6 Comentarii la “Cea mai inteligenta femeie din lume…”

 1. crina zice pe :

  pana acum nimic nu-mi demonstreaza ca barbatii sunt mai inteligenti ca femeile sau invers. asa ca domnule G. eu cred ca ai mai scazut niste puncte din coeficientul doamnei si le-ai adunat apoi la celalalt, al unui barbat.

 2. caustic zice pe :

  de inteligenta ce e nici job nu-si gaseste, lol

 3. Scofield zice pe :

  eu cred ca Michael Scofield e cel mai inteligent barbat din lume.. la toate capitolele 😉

 4. Chubaruba zice pe :

  zise Scofield :)))))

 5. mireta nastase zice pe :

  Cum au reusit niste imbecili (ma refer la barbati)sa cucereasca puterea si sa o mai si pastreze,ramine pentru mine un mister. Mintea stralucita a femelor a gasit intotdeaua solutii in schimb ce imbecilii au stiut doar sa creeze probleme. Ii urasc,Misogini,depravati,pedofili,mincinosi,lasi….ptiu!

 6. Marian zice pe :

  Eu cred ca acest articol este un argument ca lumea este ratacita, dezorganizata, cazuta.

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress