Asa zice domnul Ludovic Orban (fratele lui Leonard Orban, care a fost numit comisar pe langa Europa) despre al nostru presedinte, Nea’ Traienel. Crezand ca toti jurnalistii au parasit sala unde s-a tinut o conferinta, Orban a inceput sa isi expuna parerea:

“Dans pe manele la “Ciresica”, face pe durul si autoritarul, ii place sa primeasca zilnic raportul de la SRI, de la Armata, de peste tot, de fapt. Ar trebui sa mearga sa primeasca raportul de dimineata la Spitalul Bagdasar (spital specializat in afectiuni neurologice si neuropsihice – adica de nebuni). Din pacate, foarte multi romani il au inca pe Ceausescu ca model de conducator. Cred ca Basescu va fi foarte greu de batut. Sta la sprituri cu Becali, mananca seminte pe stadioane, sunt chestii romanesti pe care nu le face intamplator”, isi incepe el pledoaria. Apoi continua:

“Sa va mai spun ceva. Basescu are insa o charisma negativa. Ce inseamna sa ai charisma? Inseamna sa ai o figura de care sa-ti aduci aminte si peste doua luni. Basescu atrage atentia datorita ochiului stramb, are o figura de killer.
La Basescu, 80% din ce vedeti voi este o facatura. Este actorie si joaca foarte bine. Eu il cunosc pe Basescu si, in realitate, nu-i place sa munceasca. Ii place de Elena Udrea si ii place whisky-ul. Chiar asa este. Nu-i place sa munceasca, ii place sa faca pe autoritarul.”

Hai, mai Ludovic, nu fi asa de invidios pe Basexu! Zi “multumesc” ca si-a taiat suvita, ca asa i-a mai scazut popularitatea si inaltimea. Si ce te iei de oamenii cu un ochi stramb? Discriminare, ce-i asta? Si cui nu ii plac whisky-ul si Elena Udrea (ca model de “secretara”)?!? Ofticatu’ !

  • Digg it
  • Posteaza pe Facebook
  • 1 Comentarii

Un comentariu la ““Basescu are ochi stramb si figura de killer””

  1. andra zice pe :

    mai jorj nu t mai laud k t inveti

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress