Stirea pe care o asteptau toti barbatii! Barbatii au un coeficicent de inteligenta mai mare decat al femeilor in medie cu 4 puncte! Studiul a fost realizat de un britanic stabilit in Canada, profesor de psihologie la Universitatea Western Ontario si este rezultatul studierii a 100 000 teste de aptitudine date de elevi cu varste intre 17 si 18 ani. Asa se explica si de ce barbatii au locuri de munca mai bine platite, de ce avanseaza mai repede intr-o companie sau sunt pur si simplu superiori in acest sens! Deja se stie ca si creierul barbatilor este mai mare decat al femeilor, deci are mai multi neuroni care confera un avantaj in procesarea informatiilor. Cititi articolul intreg aici. Ce aveti de spus despre asta, fetelor?!?

 • Digg it
 • Posteaza pe Facebook
 • 6 Comentarii

6 Comentarii la “Barbatii mai inteligenti decat femeile!!!”

 1. kara zice pe :

  Deja ma simt mai diestiept un pic asa. 😛

 2. crina zice pe :

  :)) nu stiam eu ce ma pune G. sa citesc… misoginule… vedeti voi… barbatilor, femeilor le place sa nu arate tot ce pot ca sa aibe asul in maneca alta data. asa si testul facul celor 100.000 de subiecti; fetele au obtinut intentionat un scor mai mic pt ca baietii sa se simta ei bine si sa creada ca stapanesc planeta… total fals. si nu ne suparati ca putem supravietui si fara voi dragilor, conform stirilor din 15 sept in care aflam ca se pot fecunda 2 ovule. >:)

 3. GaByYy zice pe :

  da da da 😛 invidia…. =)))

 4. aura zice pe :

  Smile and wave girls..just smile and wave 😀

 5. Luciana zice pe :

  Oau, 4 puncte la iq, fix de cat are nevoie un barbat ca sa nu se stropeasca cand se picura beat.

 6. Ralucita zice pe :

  Din moment ce specialistii au ajuns la concluzia asta (barbati) si eu nu sunt nici specialist, nici barbat…nu pot sa ii contrazic. Exista atat barbati inteligenti, cat si femei si asta e singura realitate. Oameni socant de dumb … sunt de ambele sexe.
  Cred totusi ca e vorba si de un pic de traditionalism. Lumea patriarhala in care am trait si traim a impus barbatul ca model de intelepciune, forta, femeia ca model de frumusete si bunatate. Cu toate astea nu se face un top al frumusetii comparate pe sexe, nu?

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress