Tot respectul pentru actorul ce il interpreta pe Vadim la Cronicuta si al carui nume intreg era stiut doar de echipa si prieteni, iar pentru cel care a primit bani sa scrie minunatii pe un site de stiri cu nume de ora matinala: cumpara-ti prin achizitie un dictionar lexicografic DEX sau cauta prin “search” pe net cand mai ai vreo nedumerire nelamurita!

Si daca tot suntem la capitolul “libertate, frate, si viata dupa moarte!“, o firma din Busteni are o oferta foarte atragatoare pentru dumneavoastra in momentele de grea incercare: personal calificat adept serviciilor. Mai exact, ajutorul va este oferit de niste zombie care au trecut prin chestia asta cu moartea si stiu ce si cum e mai bine pentru mort. Daca sunteti pensionar si va gandeati sa va mutati intr-o locuinta mai mica, nu mai stati pe ganduri si puteti beneficia de reducerea de 10% pentru o garsoniera de 2 metri patrati, la demisol! Grabiti-va pana nu decedati din viata si puteti achita si in rate!

 • Digg it
 • Posteaza pe Facebook
 • 3 Comentarii

3 Comentarii la “Bantui, bantui sa-mi castig inexistenta…”

 1. Budhistainvechita zice pe :

  perspicacitatea asta ne omoara 😀 😀 sincer, la asemenea oferte, as deceda si eu din viata 😀

 2. Oana zice pe :

  mai jorjel, ar trebui sa luam in serios chestiile astea. Adica, stii tu, paza buna trece primejdia rea.Mai bine faci acum un credit la banca, achizitionezi un loc linistit unde stii ca vei avea parte de cele mai bune servicii oferite de un personal calificat si … mori linistit.
  Toate ca toate, dar, acum cativa ani, citisem undeva de o firma ce oferea servicii de infrumusetare pentru decedati…sa moara frumosi, evetual lasa trecut in testament sa le faci si niste poze sa le pui pe hai cinci iar, mai nou, sa lase cuiva in grija “fermitza”( stii tu care 😛 )

 3. Jorjel zice pe :

  Radem, glumim, dar nu parasim incinta! 😀

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress