15
Feb


Un tip si o tipa se intalnesc intr-un bar. Se privesc, se plac si ajung la tipa acasa. Dupa cateva pahare tipul isi da jos camasa si se spala pe maini, dupa care isi da jos pantalonii si se spala din nou pe maini.
– In mod sigur esti dentist!
– Cum ti-ai dat seama?
– Dupa cum te-ai dezbracat si te-ai spalat pe maini de fiecare data.

Dupa ce fac oamenii sex, ea spune:
– Nu numai ca esti dentist, dar sunt sigura ca esti un mare dentist!
– Extraordinar, intr-adevar sunt un dentist de succes, spune tipul impresionat de perspicacitatea fetei, dar de asta cum ai reusit sa-ti dai seama?
– N-am simtit nimic!

 • Digg it
 • Posteaza pe Facebook
 • 5 Comentarii

5 Comentarii la “Banc cu si despre dentisti”

 1. DR.V zice pe :

  Sub protectia anonimatului apreciez acest banc ca fiind unul reusit.In acelasi timp avertizez autorul si proprietarul blogului in legatura cu publicarea acestor bancuri pe viitor,cu sanctiuni de orice fel pentru a stopa acest elan umoristic.
  Cu stima,Dr.V

 2. Jorjel zice pe :

  Domnule Dr. V, imi pare rau sa va anunt ca nu cedez unor astfel de presiuni, mai ales venite din partea unui anonim. Am o vaga idee asupra identitatii dumneavoastra si consider ca ar fi imprudent sa va implicati intr-o astfel de actiune si sunt sigur ca nici asociatii dvs nu ar aprecia aceasta atentie.

  Tin sa va anunt pe aceasta cale ca detin datele dumneavoastra si daca veti continua in aceasta directie ma voi simti obligat sa recurg la forta pentru a stopa atacul la libertatea de expresie.

  Cu respect,
  Jorjel

 3. Alexaaa zice pe :

  aahahahah jorjele o sa moooori! te ataca dentistiii!!!! eu zic sa te opresti aici pana nu ajungi la bancurile cu nebuni!

 4. calin zice pe :

  hahhahah se pare ca au emotii sa nu devina “de ras” asa cum majoritatea dr sunt. ca mecanicii repara 1 si 10 strica

 5. Jorjel zice pe :

  Pai mai ales acum, pe criza asta, tre’ sa aiba de lucru. Asa ca atunci cand lucreaza la o masea, o saboteaza si pe cea de langa, dar miseleste, sa inceapa sa te doara abia peste vreo 2-3 luni… 😀

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress