06
Dec

Nu am mers niciodata cu avionul, asa ca nu stiu daca imi place sau nu, insa imi doresc sa aflu. Si ca sa nu mai stau sa caut pe siteul fiecarui transportator ofertele, cum am facut candva, o sa le consult pe toate pe aerolines.

E un site dragut de rezervari online, placut la ochi si usor de utilizat. Poti sa compari preturile tuturor operatorilor pentru diferite curse si sa alegi ce e mai bun. Evident, si ce e mai ieftin. Ce mi se pare interesant e ca daca nu gasesti sau nu te descurci, un consultant poate cauta pentru tine si apoi iti trimite cea mai buna oferta. Pe langa toate informatiile necesare legate de transport, poti accesa si detalii despre atractiile turistice din zona.

Si ca un sfat, fiti cu ochii pe sectiunea de stiri daca vreti sa gasiti superoferte. Spre exemplu, Tarom a pus la dispozitie zboruri catre Salzburg la pretul de 152 Euro calatoria dus-intors, cu transport gratuit pentru echipamentul de schi. Aruncati o privire si pe acolo, daca nu v-ati hotarat inca unde mergeti de sarbatori.

  • Digg it
  • Posteaza pe Facebook
  • 0 Comentarii

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress