Bicicleta lui MiffyDaca ma intrebati pe mine, nu indeajuns. Tehnologia inlocuieste rapid metodele clasice de informare, de culturalizare, si nu pare ca situatia sa se schimbe in bine prea curand.

Discutam zilele trecute cu o viitoare licentiata in psihologie si imi povestea chiar despre particularitatile invatarii la varste prescolare. Imi spunea cat de important este ca cei mici sa fie stimulati inca de la varste fragede pentru o cat mai buna perceptie a lumii inconjuratoare. Aceasta stimulare trebuie facuta in primul rand de catre parinti, prin citirea povestilor inainte de culcare sau prin diferite jocuri menite sa le incurajeze spiritul de cunoastere. In al doilea rand, intra in scena educatorii si, mai tarziu, invatatorii.

Cei care tin la educatia celor mici au ca sprijin Cartea Copiilor. Comanda online, reducerea permanenta de 10% la 3 carti cumparate si livrarea rapida va vor ajuta in misiunea de parinte si formator al personalitatii copilului.

  • Digg it
  • Posteaza pe Facebook
  • 2 Comentarii

2 Comentarii la “Au copiii parte de carte?”

  1. bogdan.daradan zice pe :

    avand in vedere cam ce citesc elevii in ziua de azi si ce carti primesc ca premii daca sunt olimpici…e bine c exista almanahele lui vanghelie si buzicile lui nuti basescu

  2. Jorjel zice pe :

    Recompensarea a fost intotdeauna de toata jena pentru ca, nu-i asa, nu avem buget si pentru premii. In naivitatea mea insa, inca mai cred ca ar trebui sa se doreasca atingerea unui nivel cat mai inalt in cunoastere doar pentru propria multumire, si nu pentru o anumita recompensatie. Numai ca mori de foame cu multumirea sufleteasca la noi in tara…

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress