Partenera ta credea ca e grav faptul ca ai uitat o aniversare? Pai sa-ti spuna multumesc ca nu ai uitat cu totul de ea (desi sunt sigur ca uneori ti-ai dori), cum a facut un australian in varsta de 67 de ani. Nu, personajul nostru nu s-a pricopsit cu vreo boala ce ii afecteaza memoria si nici nu s-a lovit la cap. Cel putin nu direct. Acesta a aflat recent, cand s-a casatorit cu o femeie din Hawaii, ca mai fusese casatorit o data, in 1978, cu o tantica din Arizona. Descoperirea a fost facuta de autoritatile americane, insa barbatul nu isi aduce aminte nimic. El a vizitat o singura data America, pe vremea cand lucra ca bucatar pe o platforma petroliera, si si-a petrecut cele 28 zile de concediu pe tarm intr-o betie continua.

Trebuie sa recunosc ca am facut si eu chestii destul de reprosabile in momentele bahice: am incercat sa deschid usa cu mobilu’ (si guma de mestecat), am trimis mesaje unei prietene (si habar nu am ce am scris in ele, dar sigur era de bine!), am facut declaratii de dragoste pe melodia “Ghita” (stai linistita, Simmy, inca te iubesc), am caz… mai bine nu. Sa spunem ca au mai fost si altele (pe care nu + vreau sa + mi le aduc aminte), dar chiar in orice moment de betie sunt indeajuns de constient de faptele mele si ma gandesc la repercusiuni incat nu as putea sa fac o asemenea prostie care sa imi distruga toata viata…

La aniversarea a 20 de ani de la casatorie, dupa ce Ion si Maria au sarbatorit, Ion iese pe balcon si incepe sa fumeze tigara dupa tigara.
– Ce-ai patit Ioane?
– Mai stii acum 20 de ani cand ne-a prins taica-tu in masina?
– Da!
– Mai stii ca mi-a zis ca daca nu te iau de nevasta fac 20 de ani la inchisoare?
– Da!
– Maine ieseam, ma!

  • Digg it
  • Posteaza pe Facebook
  • 0 Comentarii

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress