Intorcandu-ma in aceasta dimineata de la facultate, in jurul ore 9:35, observ o masina de pompieri si una de armata in lateralul Colegiului National Mircea cel Batran Constanta. Traversez strada, pentru ca sa vad pe partea cealalta numai masini ale jandarmeriei si, normal, jandarmi. Pe langa ei roiau niste fotografi si o camera de filmat, sa prinda extraordinarul moment in care era scos cainele politist (din pacate nu era Droopy) din dubita. Lumea pe margine statea si parca astepta momentul exploziei, cu un zambet de satisfactie pe fata. Banuiesc ca totul nu este decat o alarma falsa, un telefon despre un atentat cu bomba dat probabil de un elev “glumet”. Desi nu ma indoiesc ca unii elevi ar avea situatia materiala necesara pentru achizitionarea de materiale pirotehnice… Acum pana o sa aflam si o varianta oficiala o sa mai dureze putin. Stam si asteptam, poate dupa tic si tac auzim si un bum!

 • Digg it
 • Posteaza pe Facebook
 • 3 Comentarii

3 Comentarii la “Amenintare cu bomba la Colegiul National Mircea cel Batran Constanta”

 1. Bogdan zice pe :

  Vad ca esti la datorie…Esti primul cu stirea.N-am vazut-o inca la nicio televiziune

 2. Jorjel zice pe :

  Probabil diseara o sa apara pe la TV Neptun si Antena 1, si maine in ziare… Dar nu uitati cine a furnizat primul stirea 😀 (in afara de cel care a “plantat” anuntul 😛 )

 3. Jorjel zice pe :

  Si cum spuneam, stirea a aparut in Telegraf. Pentru o varianta oarecum “oficiala” cititi http://www.telegrafonline.ro/1168639200/articol/18278/alarma_cu_bomba_la_colegiul_mircea_cel_batrin.html

  Asta puteam sa spun si eu fara sa investighez. 😀 Oricum mai interesanta este varianta neoficiala… Sincer, oamenii chiar stateau pe partea cealalta a strazii si zambeau!

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress