Doctorul mi-a spus “Fara cafea!”, si ieri nu am mai baut niciun strop de cafea! In schimb, am baut un ness cu lapte, un frappe, un ceai negru si doua cola, fara sa mananc nimic toata ziua. Ce face socializarea asta din om!

Pana la ora 15 eram hiperactiv, privirea o aveam precum pisica din imagine, gura nu-mi mai tacea, gesticulam inutil, picioarele bateau anxioase in podea si inima parea sa se intreaca cu ele pentru recordul de “batai pe minut”. La 17 faceam slalom printre cretini, alergam dupa culoarea verde la semafor si apoi dupa autobuze. La 18, cand am ajuns acasa, credeam ca o sa apuc sa adorm abia pe la 2 noaptea. Dupa 5 minute insa, pleoapele mi-erau ca de plumb si cascatul de leu. Am picat in pat si trei ore nu am auzit nici telefoane, interfoane si nici muzica tare…

funny pictures

 • Digg it
 • Posteaza pe Facebook
 • 7 Comentarii

7 Comentarii la “Am renuntat la cafea”

 1. G zice pe :

  bine ca nu ai muscat postasul sau ca nu ai alergat dupa masini….ca atunci chiar era de rau :)))

 2. Jorjel zice pe :

  Dar tu de ce crezi ca alergam dupa autobuze?! De placere! :))

 3. oana zice pe :

  si ce privire aveai :)))

 4. Jorjel zice pe :

  Privire? Ce privire?! Ti se pare ca aveam vreo privire anume? Asa e privirea mea! Ochi mari! Mari, mari, mari! Nu e de la cafea! Nu am baut cafea! Cafeaua nu face bine!

  *a se citi pe un ton alert*

 5. Alexa zice pe :

  ahahaha trebuia sa ma vezi pe mine dupa 5 energizante Burn, o noapte intreaga mi-am facut curat in camera…it was soooo shiny in the mornin’…sa incerci si tu!

 6. Jorjel zice pe :

  Alexa, as vrea sa incerc si eu… Dar daca stau acasa si beau energizante mi se intampla, de obicei, ca dupa primul sa ma agit vreo 30 minute, fara chef de “munca” totusi, dupa care pic la fel ca si dupa meniul de ieri. :))

 7. Jack zice pe :

  Alexa ofer 10 energizante burn platesc si transportul… am o camera intoarsa cu fundul in sus , crezi ca se poate rezolva ceva !?

Minte-ma! Minte-ma frumos!

Meh
 
Taguri
 
Bloage
 
Parteneri
 
Articole inculte, cele mai...
©2007-2021 In-cult.Info | Tema de: Elegant Wordpress Themes & data moca de Promo Items | WordPress